Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018, 10:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neskočíme si na kebab? Hladný študent na Mlynoch zobral otázku príliš vážne a odrazu sa zo zeme zbieral v predajni s chutnou pochúťkou

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Mladí ľudia v súčasnosti očividne hľadajú alternatívne spôsoby zábavy.

Kebab má od tradičného národného jedla poriadne ďaleko, ale aj napriek tomu si ho tisíce Slovákov vychutnávajú každý deň. Množstvo orientálnych pochúťok sa zje práve vo vysokoškolských areáloch, a tak na tom nie je zle ani jedna prevádzka v Mlynskej doline, kde si tisíce študentov už kebab skutočne kúpili. Na internete sa však pred pár dňami objavila nahrávka zo situácie, v ktorej sa zrejme popilo príliš veľa alkoholu a adrenalínový prah bol výrazne posunutý.

Partia mladých ľudí stála pred prevádzkou s kebabom vo veľmi vysmiatej nálade, pričom jeden z nich mal zvláštny plán na to, ako sa ku chutnému pokrmu dostať. Zatiaľ čo pracovník prevádzky zašiel od výdajného okienka niekam dozadu, on sa rozbehol a skočil priamo dnu. Odrazu tak mal prístup ku kebabu, ale o pár sekúnd už vedľa neho stál predavač a nechápavo pozeral na to, čo sa to odrazu stalo. Zrejme už zažil mnohých opitých mladých ľudí, ale pri skoku cez okienko mal aj on premiéru.

Domov
Zdieľať
Diskusia