Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2018, 21:49
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Tommy Wiseau natočil vlastného Jokera! Týmto videom chce zapôsobiť na Warner, aby ho tak obsadili do novej komiksovky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tommy Wiseau ako Joker? Tak to by sme si s radosťou pozreli.

Najnovší film Jamesa Franca  The Disaster Artist – ktorý je celovečerným filmom o jednom z najhorších, no zároveň najkultovejších počinov všetkých čias – The Room – priniesol slávu aj hlavnému protagonistovi, Tommymu Wiseauovi.

Tommy Wiseau bol pred 15 rokmi iba poľským imigrantom s obrovskou túžbou natočiť vlastný film, čo sa mu aj podarilo. Tak nejak začína príbeh snímky The Room, diela otrasne nemiestneho a nevkusného, no o to vtipnejšieho.

Tommy Wiseau natočil vlastného Jokera! Týmto videom chce zapôsobiť na Warner, aby ho tak obsadili do novej komiksovky
Zdroj: TPW Films

Po špekuláciách, že si ústrednú rolu v Scorseseho verzii samostatného filmu o Jokerovi strihne Joaquin Phoenix, prejavil o úlohu Batmanovho antagonistu aj samotný Tommy Wiseau. 

Minulý rok sa James Franco (Pineapple Express, The Interview) rozhodol natočiť adaptáciu knihy The Disaster Artist: My Life Inside The Room, the Greatest Bad Movie Ever Made, a teda film o tom, ako vlastne The Room vznikalo. Hlavnú úlohu hereckého nepodarku Tommyho Wiseaua si strihol sám Franco.

The Disaster Artist (recenzia tu) sa stretol prevažne s kladnými ohlasmi, a Franco tak všetkým ukázal, že je talentovaným hercom, nie len komikom plným fekálneho  humoru. Vyzerá to tak, že Wiseau sa na úspechu projektu snaží priživiť, a v podstate sa mu to celkom darí. 

Tommy Wiseau natočil vlastného Jokera! Týmto videom chce zapôsobiť na Warner, aby ho tak obsadili do novej komiksovky
Zdroj: A24

Tommy sa dostal dokonca o kúsok ďalej než Joaquin Phoenix: uverejnil nahrávku s konkurzom, ktorá by mala ľudí z filmových štúdií presvedčiť o tom, že práve autor The Room by mohol byť tým pravým Jokerom. 

Wiseau sa pre stvárnenie Jokera snažil nájsť zlatý stred medzi verziami Heatha Ledgera (The Dark Knight) a Jacka Nicholsona (Batman). Badateľný je však Tommyho trademark, a teda... zlý dojem z toho, čo ste práve videli. 

S najväčšou pravdepodobnosťou ide iba o podarený žart. Na druhej strane, vízia Tommyho Wiseaua ako Jokera nemusí byť práve najhoršia, v prípade, že by sa postava dočkala rebootu komického Batmana z roku 1966.

Psychopata s jazvami od ucha k uchu vtedy stvárnil herec Cesar Romero, no na rozdiel od Nolanovej trilógie o Temnom rytierovi, ide skôr o vtipnú a miestami až absurdnú komiksovku. Vedeli by ste si teda Tommyho Wiseaua predstaviť ako Jokera?

Anketa:
Viete si Tommyho Wiseaua predstaviť ako Jokera?
Áno, Wiseau by bol skvelý Joker.
Ale prosím vás :D
Áno, Wiseau by bol skvelý Joker.
35 %
126 Hlasov
Ale prosím vás :D
65 %
229 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia