Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018, 15:34
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Skončí The Grand Tour 3. sériou? Okolnosti tomu zatiaľ naozaj nasvedčujú

TECH THE GRAND TOUR
Uložiť Uložené

Amazon zatiaľ nepredĺžil svätej trojke zmluvu a viaceré zdroje tak hovoria o konci.

Písal sa rok 2015, kedy sa trojica známych protagonistov upísala Amazonu ako odpoveď na uplynulé skutočnosti a odchod z BBC. Veľmi zjednodušene povedané, pre koncového sledovateľa sa v zásade nič nezmenilo, akurát došlo k zmene názvu, trošku inému formátu, no Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May sa ukázali na obrazovkách v rovnakom podaní, v akom sme ich evidovali dlhé roky.

Prvotný plán bol jasný. Internetová televízia pri vzniku projektu The Grand Tour hovorila o 36 epizódach, teda 3 sériách, pričom krátko na to sa začalo hovoriť až o 5-ročnom horizonte.

Skončí The Grand Tour 3. sériou? Okolnosti tomu zatiaľ naozaj nasvedčujú
Zdroj: www.autoevolution.com

Už vtedy však James May prehlásil, že TGT-čku dáva maximálne tak 5 rokov, avšak ako sa ukazuje v súčasnosti, možno sa napokon nedočkáme ani piatich rokov. V kuloároch sa totiž začína šepkať o tom, že v tomto momente nič nenasvedčuje tomu, že The Grand Tour bude po 3. sérii pokračovať. Britský Daily Mail poukazuje, že žiadne ďalšie zmluvy podpísané neboli a viacero zamestnancov už rieši, kam pôjdu po skončení natáčania.

Odporúčané
Dojatý Clarkson stratil reč na letisku v Piešťanoch. Videli sme špeciál The Grand Tour zo Slovenska a kráľovsky sme sa bavili Dojatý Clarkson stratil reč na letisku v Piešťanoch. Videli sme špeciál The Grand Tour zo Slovenska a kráľovsky sme sa bavili 17. júna 2023, 16:30

Naopak, Jeremy Clarkson sa prostredníctvom sociálnej siete akoby snažil toto tvrdenie spochybniť. Momentálne máme za sebou 2. sériu a čoskoro sa začne pracovať na ďalšej, je teda otázne, či naozaj aj poslednej. Pravdou je, že novodobej podobe slávnej automobilovej show sa mimoriadne darilo, a to aj napriek skutočnosti, že odstupom času sa vynáralo viacero kritických názorov na jej obsah. Nechajme sa teda prekvapiť, či Amazon predsa len napokon zmluvu predĺži.

Domov
Zdieľať
Diskusia