Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018, 19:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Závislosť na drogách má mnoho tvárí. Narkomani z amerického mesta žijú na kraji spoločnosti

ZAUJÍMAVOSTI DROGY EROTICKÉ SLUŽBY
Uložiť Uložené

Fotograf Jeffrey Stockbridge venoval závislým ľuďom celý svoj projekt.

Drogy sú jednou z veľmi významných nástrah dnešnej spoločnosti a po celom svete sa nachádza hromada ľudí, ktorí tomuto neduhu, bohužiaľ, podľahli. Prišli o prácu, rodinu, peniaze, v podstate o všetko, čo mali. Zmysel ich života sa premenil na omamné či psychotropné látky a skončili na poslednej priečke spoločenského rebríčka.


Podobných ľudí sú niektoré mestá plné a výnimkou nie je ani turistami obľúbená Philadelphia. Tá na prvý pohľad pôsobí ako úžasné a vzrušujúce mesto, až kým nenavštíviš Kensington Avenue. Dlhá ulica a jej okolité štvrte sú prakticky filadelfským Pentagonom. Prostitúcia, lacné a nekvalitné drogy či striekačky pohádzané po chodníkoch nie sú ničím nezvyčajným. A práve do tejto nebezpečnej štvrti sa rozhodol vydať fotograf Jeffrey Stockbridge, ktorý niekoľko týždňov zachytával osudy závislých ľudí, o čom publikoval už aj knihu. Jeho tvorba nám môže byť akýmsi varovným prstom.

Domov
Zdieľať
Diskusia