Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2018, 17:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kristen Wiig si v pokračovaní Wonder Woman zahrá záporáčku menom Cheetah. O čom bude dvojka a vráti sa Chris Pine?

FILMY A SERIÁLY WONDER WOMAN 2
Uložiť Uložené

Záporák je obsadený, môže sa ísť natáčať.

Režisérka Patty Jenkins pred malou chvíľou oznámila, že špekulácie ohľadom nagažovanie Kristen Wiig pre Wonder Woman 2 boli pravdivé. Nádejná herečka, ktorú môžete poznať z rebootu Ghostbusters, Marťana či Downsizing (Zmenšovanie) si zahrá hlavnú záporáčku.

Ide o Cheetah, nemesis Wonder Woman. Počas svojej existencie jej identitu prebralo viacero záporákov, ako i napodobiteľov v jej kostýme. Medzi jej prednosti patria rýchlosť, sila odolnosť a vylepšené zmysly.

Diana bude bojovať proti silám Sovietskeho zväzu počas posledných dní studenej vojny. Teraz už vieme, že okrem toho si zmeria sily aj s Cheetah.

Kristen Wiig si v pokračovaní Wonder Woman zahrá záporáčku menom Cheetah. O čom bude dvojka a vráti sa Chris Pine?
Zdroj: Warner Bros.

Čo je ešte zaujímavejšie, podľa všetkého by sa mal vrátiť aj Steve Trevor v podaní Chrisa Pinea. Tí, čo ste videli Wonder Woman si zrejme kladiete otázku, ako si s tým tvorcovia poradia.

Samozrejme, z marketingového pohľadu dáva toto rozhodnutie zmysel. Práve chémia medzi Pineom a Gadot patrila k najchválenejším prvkom snímky, netreba sa teda čudovať, že by podobný trik tvorcovia radi zopakovali aj v pokračovaní. Otázkou ostáva, akým spôsobom sa chystajú Stevea Trevora priviesť k životu. 

Odporúčané
Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? 18. decembra 2020, 13:02

Výmena zákopov prvej svetovej za kulisy studenej vojny, zase dáva možnosť rozohrať príbeh opäť trochu inak - napríklad ako zaujímavý špionážiny thriller.

Kristen Wiig si v pokračovaní Wonder Woman zahrá záporáčku menom Cheetah. O čom bude dvojka a vráti sa Chris Pine?
Zdroj: Warner Bros.

Šepká sa však aj o tom, že by pokračovanie spoločne s prvým filmom tvorilo prequel projektu Batman v Superman: Dawn of Justice, a tým by hrdinku vyformovalo do finálnej podoby, akú poznáme dnes. 

Aby toho nebolo málo, potvrdené máme aj to, že dej či celkovú atmosféru snímky pozmenili aj udalosti posledných mesiacov nielen v Hollywoode. Wonder Woman bude bojovať proti sexuálnemu obťažovaniu a slabším podmienkam žien vo filmovom priemysle. Ak vás táto problematika zaujíma viac, prečítajte si náš nedávny článok.

Tvoríme úplne iný film. Bude tam mnoho podobných vecí, ktoré milujeme, ale taktiež bude snímka sama sebou. Pre nás to nebude "dvojka". Bude to úplne iné dobrodružstvo, z ktorého nemôžeme byť viac nadšené.“ - režisérka Patty Jenkins.

Jenkins v jednom z rozhovorov poznamenala, že by nás mala čakať ďalšia skvelá romantická zápletka. Patty rada pracuje s formulkou dejovej kostry podobnej originálnemu filmu z minulého roka - v poslednom akte na diváka vyvalí problémy väčšieho kalibru a ukáže mu hlbší význam celkového príbehu: 

Kristen Wiig si v pokračovaní Wonder Woman zahrá záporáčku menom Cheetah. O čom bude dvojka a vráti sa Chris Pine?
Zdroj: Warner Bros.

„Takto to mám naozaj rada. Hrdinka, ktorá si prejde obrovským dobrodružstvom a postaví sa ešte pred väčšiu otázku. Dvojka bude od začiatku zábavnou, od prvých sekúnd sa bude niesť v prítomnosti superhrdinky a dočkáme sa aj romantiky. Rovnako tak sa v deji objaví pár nových neuveriteľných postáv, ktoré sú od tých predošlých totálne odlišné.“

Odporúčané
Wonder Woman 2 nie je pokračovaním, ale samostatným filmom s úplne odlišným príbehom Wonder Woman 2 nie je pokračovaním, ale samostatným filmom s úplne odlišným príbehom 16. marca 2019, 20:49

Poslednou vecou, ktorú by chcela táto dvojica dokázať, je priniesť na plátno v malom cameu aj Lyndu Carterovú. Tá predstavovala postavu Wonder Woman v seriáli z 80. rokov. Kvôli časovému rozvrhu to ale v prvom filme možné nebolo. 

Na scenári k druhému dobrodružstvu s Gal Gadot, bude pomáhať aj Dave Callaham (doplní tak Jenkins a Geoffa Johnsa). Ten sa s režisérkou už stretol na pripravovanej adaptácii románu Jo Nesba Jackpot. Natáčanie začína už v máji. Wonder Woman 2 má naplánovanú premiéru na 1. novembra (listopadu) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia