Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2018, 18:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Infinity War bude oficiálne najdlhšou marvelovkou! Vychutnajte si aj nové štýlové obrázky a zloženie nových Avengerov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na minuloročnom Comic-Cone síce bolo predpovedané, že Infinity War bude mať v rámci Marvel univerza najdlhšiu stopáž, no konečne to máme potvrdené čierne na bielom.

Čas na radosť? Určite áno. Civil War našlo svojho prekonávateľa. Teda, minimálne čo sa minutáže týka. Posledný diel Captain America bol dlhý 2 hodiny a 27 minút, no a najnovší Avengeri sa budú môcť pýšiť rovnými 9 minútami naviac. 2 hodiny a 36 minút - to neznie zle, čo poviete?

Ako zaujímavosť si spomeňme, že opačný rekord zatiaľ najkratších marveloviek držia dva filmy - The Incredible Hulk a Thor: The Dark World - 1 hodina a 52 minút.

Okrem skvelej informácie ohľadom mimoriadnej stopáže sa nás tvorcovia ihneď snažia potešiť dvojitou nádielkou a do sveta vypúšťajú fantastické nové foto-zábery z filmu a 15 parádnych plagátov! Pokochať sa nimi môžete v nižšie priloženej galérii.

Späť
Zdieľať
Diskusia