Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2018, 18:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bekim si do prvého spotu pre Telekom zavolal rodinu a blízkych. Oficiálne tak preberá štafetu po Petrovi Saganovi

ZAUJÍMAVOSTI PETER SAGAN
Uložiť Uložené

Spoločnosť Telekom sa rozhodla zmeniť tvár svojich kampaní a Petra Sagana po novom vystrieda mladý komik, občasný raper a do veľkej miery aj motivátor Bekim.

Pred pár dňami sme vás informovali o zmene hlavnej tváre v spoločnosti Telekom Slovensko. Dlhé roky sme boli zvyknutí, že v spojitosti s magentovou farbou na nás hovorí najlepší cyklista planéty, čím dávala značka veľmi jasne najavo svoj odkaz. 

Teraz však po Peťovi Saganovi preberá štafetu mladý komik, občasný raper a do veľkej miery aj motivátor Bekim. V jeho debutovom spote s názvom "Ja hovorím áno" rozpráva otvorene aj o tom, čo všetko mu prináša najlepšia sieť na Slovensku. Okrem Bekima sa v reklame objavujú aj jeho blízki priatelia a rodina, ktorých už majú diváci možnosť poznať napríklad zo sociálnych sietí. 

No a ako je vám už na prvý pohľad jasné, cieľom Telekomu je inšpirovať zákazníkov a ukázať im, čo všetko môžu dokázať už dnes vďaka technologickým možnostiam. Zároveň im chce pomôcť, aby prekonávali bariéry, ktoré im bránia využívať tieto príležitosti naplno. 

Domov
Zdieľať
Diskusia