Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2018, 16:18
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Snažila sa stať instagramovou hviezdou, skončila v poriadnom dlhu. Falošný život plný dovoleniek a drahého oblečenia má svoju cenu

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Lissette túžila byť slávnou a bohatou, no jej falošný život nikoho nepresvedčil.

Sledujúc dnes astronomické sumy, ktoré vďaka svojej instagramovej aktivite získavajú niektoré internetové celebrity, ľahko pochopiť, že mnoho iných ľudí túži po podobnom zdroji príjmu. Neodolala ani Lissette Calveiro z amerického Miami, ktorá sa rozhodla investovať obrovské peniaze do toho, aby si umelo vybudovala kult instagramovej osobnosti aj napriek tomu, že nie je ničím slávna a v podstate ani zaujímavá.

Všimla si však, že mnoho instagramových celebrít žije takzvaný perfektný život, teda, aspoň na sociálnych sieťach. Práve o to sa rozhodla pokúsiť aj Lissette, mysliac si, že jej naoko úspešný život zabezpečí internetovú popularitu na najsebeckejšej sociálnej sieti.

Lissette sa presťahovala do New Yorku, v pláne mala vytvárať blogový dokument zaznamenávajúci život v najväčšom americkom meste. S tým sa samozrejme spája mnoho príspevkov, no i product placementu a iného spôsobu reklamy. Blogerke však jej sen nevyšiel podľa plánov.

Do oblečenia, drahých dovoleniek či smartfónu investovala tisíce dolárov, no k ničomu to neviedlo. Lissette prakticky takmer nikoho nezaujímala, no to jej bohužiaľ investície nevráti. Momentálne sa nachádza v dlhu 10 000 dolárov, no vinu si prekvapivo neuznáva. Miesto toho tvrdí, že instagramový život je jednoducho finančne príliš náročný a dievča z chudobnejšieho zázemia skrátka nemá, ako začať.

 

The “gone exploring” smirk. It’s a thing.

Príspevok, ktorý zdieľa Lissette Calveiro (@lissettecalv),

Domov
Zdieľať
Diskusia