Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2018, 23:08
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Sledovanie Legion by sa dalo prirovnať k jazde na drogách. Upútavka k druhej sérii je totiž preplnená tvrdými psychotickými výjavmi

FILMY A SERIÁLY LEGION
Uložiť Uložené

David to v hlave nemal nikdy úplne v poriadku, a tak diváci spolu s ním zažívajú množstvo bludných epizód.

Showrunner seriálu Noah Hawley (scenár Fargo, Kosti) si pre nás v druhej sérii komiksového Legion pripravil poriadne šialenstvo. A bude ho azda viac než doposiaľ. Neveríte? Plnohodnotný trailer vás veľmi rýchlo vyvedie z pochýb.

Príbehovo sa posunieme od posledných udalostí o jeden celý rok dopredu. Po únose Davida sa zvyšní mutanti spájajú s bývalým nepriateľom Clarkom (Jemaine Clement). Shadow King alias Amahl Farouk je naďalej hrozbou číslo jedna, ale na scéne sa okrem neho objavuje nový nebezpečný zloduch. O koho vlastne pôjde? Úprimne - vôbec netušíme. A čo vy? Máte nejaký tip?

Premiéru prvej epizódy očakávajte k 3. aprílu (duben) 2018. Aké skúsenosti ste mali s prvou sériou Legion? Budete sledovať aj druhú sezónu? Všetky zvyšné podstatné informácie nájdete v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia