Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2018, 22:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless v sebe zabila city a neverí nikomu. Jej novinka je reakciou na udalosti okolo remixu na skladbu Rockstar

HUDBA
Uložiť Uložené

Ešte v úvode roka spravila Aless krok vedľa pri vydávaní svojej verzie skladby Rockstar. Dnes je späť s vyjadrením v novinke Neverím.

Mladá speváčka a raperka Aless pôsobí sólovo na slovenskej rapovej scéne už skoro tri roky, počas ktorých stihla vydať dva albumy a zároveň permanentne čeliť kritike domácich rapových fanúšikov či kolegov. Suverénne najväčšia negatívna pozornosť sa jej ušla hneď pár sekúnd po tom, ako vydala svoju cover verziu skladby Rockstar v pôvodnom znení od Post Maloneho, kde zlyhala prakticky po všetkých stránkach.

Následne ešte riešila problém s ukradnutým instagramovým účtom, no dnes už je pravdepodobne všetko v poriadku a Aless sa môže ku všetkému vyjadriť. Spravila tak prostredníctvom skladby s názvom Neverím a presne ako predpokladáš, autorka v nej kritizuje ľudí, ktorí sa jej pri problémoch otočili chrbtom. 

Viac už nechávame na tvojom posúdení a pokojne nám daj v komentároch vedieť, čo si o výsledku myslíš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia