Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2018, 20:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Otca inšpiroval vypracovaný syn, tak premenil svoje telo na modlu. Začali spoločne cvičiť a dnes ich považujú za súrodencov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stačí mať pevnú vôľu a aj v pokročilom veku sa dajú urobiť zmeny.

Približne pred dvomi rokmi si Roberto Casarotto povedal, že sa nechá inšpirovať svojím synom. Práve syn sa začal profesionálnejšie venovať posilňovaniu a bodybuildingu, vďaka čomu si vyšportoval postavu. Snažil sa zúčastňovať súťaží a výrazne prekopal celý svoj životný štýl aj s jedálničkom, čo napokon otca Roberta prinútilo, aby ho nasledoval.

Aj keď zvyčajne synovia kráčajú v šľapajách otcov, Roberto nemal problém navštevovať posilňovňu a tešil sa aj z toho, že so svojím potomkom trávi oveľa viac času. Stefan mu bližšie vysvetlil, ako je potrebné upraviť jedálniček a pomáhal mu aj pri výbere správnych cvikov, vďaka čomu na ňom bola o zopár mesiacov viditeľná obrovská zmena. Roberto si nezabudol založiť aj Instagram, kde pravidelne zverejňuje fotky nielen zo súkromia, ale aj zo súťaží. Pred viac ako pol rokom zdieľal porovnávajúcu fotografiu, kde mal už 77 kilogramov.

Oproti februáru minulého roka to bol obrovský posun, pretože schudol až 12 kíl a keby si sa na Roberta pozrel dnes, možno by si ani neveril vlastným očiam. Najväčším zadosťučinením sú pre Roberta situácie, keď ho kolegovia na súťažiach považujú za brata jeho vlastného syna, pri čom sa mu stačí len usmiať a poďakovať mu za to, že ho na cvičenie nahovoril.  

Domov
Zdieľať
Diskusia