Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2018, 13:29
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Krokodíla značky Lacoste nahradili delfín, korytnačka, tiger a iné ohrozené zvieratá v rámci podpornej kampane

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Móda sa z času na čas angažuje aj v obdobne pekných projektoch s ušľachtilou myšlienkou.

Značku Lacoste zrejme nie je potrebné nikomu predstavovať, keďže patrí medzi tie najznámejšie aj u nás. Neveríme, že ste niekedy v minulosti nemali v skrini aspoň jednu polokošeľu s krokodílom na hrudi. Francúzsky výrobca s vyše 80-ročnou históriou však nemyslí len na biznis, o čom svedčí ich najnovšia kolaborácia s inštitúciami International Union for Conservation of Nature a Save Our Species.

V podstate ide o spoluprácu, vďaka ktorej sa aj laická verejnosť môže dozvedieť o probléme s ohrozenými druhmi zvierat, ktorých každým rokom pribúda. Obľúbený label s ikonickým logom sa snaží vyjadriť podporu limitovanou kolekciou 10 celobielych polokošieľ, kde klasického krokodíla nahradili iné živočíchy. Za všetky spomenieme kondora kalifornského, tigra sumatranského či papagája Kakapo.

Pre detailnejšie informácie a taktiež v prípade zaujmu o kúpu jednotlivých kúskov je už avšak potrebné navštíviť oficiálnu stránku Lacoste. Mimochodom, maloobchodná cena bola stanovená na 150 eur. Časť poputuje priamo zvieratám, ktoré by sme radi videli voľne behať v prírode aj o 10 rokov.

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Späť
Zdieľať
Diskusia