Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2018, 20:07
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Prieskumník končí! Podľa Facebooku ho Slováci nechcú

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Dva feedy sa konečne zlúčia späť do jedného.

Na funkciu Prieskumník (Explore Feed) si mnohí používatelia Facebooku nezvykli ani po vyše štyroch mesiacoch jeho existencie. Najprv sme si mysleli, že ide o zlý vtip, no z rozdelenia feedov sa vykľul dlhý test nových funkcií a viac-menej sme sa všetci zmierili s tým, že tu ostane už navždy.

Podľa informácií Denníka N, ktorý kontaktoval samotný Facebook, však Prieskumník už čoskoro zmizne a práve si užíva svoje posledné dni existencie.

"Ľudia nechcú dva samostatné feedy," zhodnotili predstavitelia sociálnej siete. Slováci vraj v prieskumoch vyjadrili nespokojnosť s oddeľovaním informácií. Novinky a Prieskumník by sa tak už o pár dní mali znovu zlúčiť do jedného feedu, no nie je jasné, či bude fungovať rovnako ako ten predtým.

Facebook medzičasom začal implementovať ďalšie algoritmy, medzi nimi napríklad posudzovanie hodnovernosti a kvality informačných facebookových stránok na základe spätnej väzby od náhodne vybraných používateľov. Radšej sa tak vopred priprav na ďalšie nevítané zmeny.

Prieskumník končí! Podľa Facebooku ho Slováci nechcú
Domov
Zdieľať
Diskusia