Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2018, 14:33
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Najpokročilejšia digitálna supermodelka uchvátila svet. Značky si ju najímajú aj napriek tomu, že existuje len na obrazovkách

MÓDA
Uložiť Uložené

Shudu Gram je prekrásna, no mimo internetu ju nenájdeš.

V podstate sa to dalo čakať. Podľa mnohých expertov nie sú najväčšou hrozbou digitálnej doby strašidelné masové straty zamestnaní kvôli umelej inteligencii, no niečo úplne iné. Doba má pokročiť tak, že počítače budú schopné vytvoriť alternatívnu realitu, ktorú nebudeme schopní oddeliť od tej skutočnej. Zariadenia sa naučia rátať s každým jedným faktorom okolitého prostredia a grafické zručnosti vyeskalujú na intergalaktický level.


Počítače sa však dnes ešte stále musia spoliehať na ľudskú pomoc, aby zmiatli desaťtisíce ľudí. Presne to sa totiž podarilo digitálnej supermodelke Shudu Gram, ktorá je od reálnej ženy na nerozoznanie. Na móle ju síce neuvidíš, no na Instagrame je viac než populárna a, súdiac podľa komentárov, drvivá väčšina ľudí dodnes netuší, že ide len o digitálny model.

Postaral sa oň 28-ročný Brit menom Cameron Jones Wilson a treba uznať, že odviedol perfektnú prácu s každým kúskom virtuálneho tela. Shudu je totiž skutočne nádherná. A oceniť ju už stihli nielen fanúšikovia, no napríklad aj populárne značky. Nedávno modelka promovala napríklad rúže z Rihanninho brandu Fenty Beauty. No čo, dokázal by si spoznať, že nejde o skutočné ľudské telo?

Domov
Zdieľať
Diskusia