Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2018, 13:46
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Brad Pitt sa pridáva ku Leonardovi DiCapriovi v Tarantinovom novom filme. Poznáme názov a vieme, o čom bude

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložiť Uložené

Film bude niesť názov Once Upon a Time in Hollywood. Žeby narážka na Sergia Leoneho?

A je to tu! Herecké obsadenie blížiaceho sa filmu od Quentina Tarantina naberá na obrátkach. Po potvrdenom obsadení Leonarda DiCapria sa dočkáme aj jednej z najväčších hollywoodskych hviezd, Brada Pitta. Sony Pictures nedávno ohlásili aj oficiálny názov filmu. Ako sa teda bude volať najnovšia Tarantinovka a o čom snímka vlastne bude?

Vzhľadom ku miestu, kde sa bude príbeh odohrávať, znie názov snímky Once Upon a Time in Hollywood

Sony len pred niekoľkými hodinami vydalo hlásenie, ktoré znelo takto: „Tarantino dej filmu opisuje ako 'príbeh odohrávajúci sa v Los Angeles v roku 1969, na pozadí hollywoodskych hippies. Hlavnými postavami sú Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bývalá hviezda westernového seriálu a jeho starý kamarát, kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt).

Obaja majú problém sa v Hollywoode presadiť. Rick má však veľmi slávnu susedku... Sharon Tate, manželku režiséra Romana Polanskeho." 

Brad Pitt sa pridáva ku Leonardovi DiCapriovi v Tarantinovom novom filme. Poznáme názov a vieme, o čom bude
Zdroj: Weinstein Company

Médiami už dávnejšie prebehla správa, že vo filme s názvom Once Upon a Time in Hollywood by sa mal objaviť aj Tom Cruise, Sony však zatiaľ nič také nepotvrdilo. 

Odporúčané
Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) 4. augusta 2022, 16:30

Najčastejšie skloňovaným menom však bolo Margot Robbie, ktorá by si podľa všetkého mohla strihnúť postavu Sharon Tate. Cruise mal údajne hrať postavu prokurátora, a Tarantino údajne napísal aj postavu priamo na telo Al Pacinovi. 

Pre DiCapria aj Pitta to bude v poradí druhá spolupráca s momentálne jedným z najlepších režisérov súčasnosti. DiCapria sme mohli vidieť vo fantastickom Nespútanom Djangovi, kde bravúrne stvárnil maniakálneho Calvina Candieho. Pitt naopak stvárnil sympatického, no zároveň drsného poručíka s menom Aldo "Apač" Raine v majstrovských Nehanebných bastardoch. 

Brad Pitt sa pridáva ku Leonardovi DiCapriovi v Tarantinovom novom filme. Poznáme názov a vieme, o čom bude
Zdroj: Weinstein Company

DiCaprio je, čo sa voľby filmových úloh týka, viac než vyberavý, keďže jeho poslednou rolou bol Hugh Glass v Revenantovi, ktorý mu vyniesol jeho prvú sošku Oscara. Naopak, Pitt len nedávno skončil s natáčaním sci-fi od Jamesa Graya, Ad Astra, a pravdepodobne obnoví spoluprácu aj s Davidom Fincherom (Fight Club, Zodiac) pri sequeli World War Z 2.

Once Upon a Time in Hollywood bude pre Tarantina jeho prvým filmom bez neslávne známeho Harveyho Weinsteina. Po prevalení Weinsteinovho škandálu sa Quentin rozhodol zrušiť so spoločnosťou zmluvu, čo bolo rozhodne správnym krokom, keďže Weinstein Company nedávno ohlásili bankrot. Once Upon a Time in Hollywood tak vzniká pod strechou Sony Pictures.

Brad Pitt sa pridáva ku Leonardovi DiCapriovi v Tarantinovom novom filme. Poznáme názov a vieme, o čom bude
Zdroj: Miramax
 

Úspešný filmmejker prezradil, že na scenári pracoval celých 5 rokov, čiže zhruba od premiéry Nespútaného Djanga. K mestu Los Angeles má Tarantino vytvorený hlboký vzťah, keďže v ňom žije takmer celý život.Som veľmi šťastný, že môžem rozpovedať príbeh LA a Hollywoodu, ktoré už dávno neexistujú.“, a ďalej dodáva: „Nemôžem byť spokojnejší s dynamickým duom DiCaprio-Pitt ako Rick a Cliff."

 

Once Upon a Time in Hollywood dorazí do kín presne 9. augusta 2019. Tak čo, tešíte sa na ďalšiu dávku šialenej zábavy?  

Domov
Zdieľať
Diskusia