Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2018, 0:01
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pár nie práve najbystrejších Američanov si myslí, že Wakanda je reálna krajina a USA by z nej mali stiahnuť svoje vojská

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jimmy Kimmel si zase raz urobil dobrý deň z obyvateľov USA, ktorí sú známi tým, že geografiu veľmi neovládajú.

Úspešná marvelovka Black Panther momentálne vládne kinám, a to nielen na Slovensku. Obrovský úspech tejto komiksovky, odohrávajúcej sa vo fiktívnej africkej krajine Wakanda, si povšimol aj moderátor Jimmy Kimmel.

 

Ten správne podotkol, že nie každý vie, že Wakanda je vymyslené miesto. S mikrofónom teda vyrazil do ulíc a s vážnou tvárou sa pýtal ľudí, čo hovoria na krízu vo Wakande, či by odtiaľ mali USA stiahnuť svoje vojská alebo prečo prezident Donald Trump tak nemá rád obyvateľov Wakandy.

"Erudované" odpovede nič netušiacich Američanov vás iste pobavia. Black Panther je v slovenských kinách už od 15. februára (únor) tohto roka, takže pokiaľ ste ho stále nevideli, rozhodne naňho vyrazte a o "kríze vo Wakande" si urobte vlastný názor.

Domov
Zdieľať
Diskusia