Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 16:52
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Jennifer Lawrence priznáva, že neskončila ani strednú školu. Jej stávka na filmovú kariéru sa však vyplatila

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obľúbená Jennifer je dnes hereckou hviezdou.

Jennifer Lawrence je v dnešnej dobe známou a žiadanou herečkou. O pár dní ju uvidíme v špionážnej snímke Red Sparrow, v ktorej si zahrá nebezpečnú ruskú agentku. 27-ročná američanka má na konte jedného Oscara a tri nominácie, avšak málokto vie, ako vyzerali jej tínedžerské roky. Lawrence totiž nedokončila strednú školu.

Jennifer prestala študovať už keď mala štrnásť, aby sa mohla plne koncentrovať na jej hereckú kariéru. Necítila sa byť veľmi inteligentná a všetko stavila na herectvo, čo sa jej náramne vyplatilo. Od toho momentu sa dala na domáce samoštúdium a popri tom čítala scenáre.

Jennifer Lawrence priznáva, že neskončila ani strednú školu. Jej stávka na filmovú kariéru sa však vyplatila
Zdroj: 20th Century Fox

„Vedela som sa vcítiť do postáv a prežívať ich emócie. Ani som netušila, že mám niečo takéto ukryté vo svojej hlave. Potom som sa toho už nechcela vzdať. Pravdou je, že nemám žiaden diplom. Chcela som si raziť svoju vlastnú cestu, ktorá ma napĺňala, a nenechala som nikoho, aby mi do toho vstúpil. Dokonca aj moji dlhoroční kamaráti pre mňa znamenali menej než kariéra.“

V dnešnej dobe sa veľa muzikantov či hercov vyberá podobnou cestou. Otázkou je, či dávajú mladým dobrý príklad alebo nie. Napokon, Jennifer sa sen vyplnil a dnes je idolom viacerých fanúšikov. Tak dobre to ale nedopadne zďaleka pre každého.

Domov
Zdieľať
Diskusia