Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 18:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strapo fanúšikom a Momovi približuje svoj názor na incident so zbraňou na parkovisku. Celý konflikt uvádza na pravú mieru zo svojho pohľadu

HUDBA MOMO STRAPO
Uložiť Uložené

Na stále veľmi čerstvú udalosť sa teraz máme možnosť pozrieť aj zo Strapovho pohľadu, ktorý vysvetľuje svoj príspevok na Instagrame.

Už včera sme sa vám pokúsili priblížiť aktuálny konflikt na československej rapovej scéne, do ktorého sa zapojila dvojica Strapo a Ektor po odvysielaní reportáže v televízii. V tej odznela Momova verzia k incidentu, ktorý sa udial v podzemnom parkovisku obchodného centra. Podľa jeho vlastných slov na neho so zbraňou zaútočil starosta zo Záhoria po tom, čo sa nedohodli na parkovacom mieste a už stihol podať aj trestné oznámenie. K celej situácii existuje aj kamerový záznam, takže sa snáď čoskoro dozvieme, ako to vlastne celé bolo.

Náš článok aj príspevky interpretov pochopiteľne vyvolali obrovskú vlnu diskusie a ako už býva pri podobných sporoch zvykom, vytvorili sa dve skupinky, pričom by bolo veľmi ťažké určiť, ktorá je väčšia. 

Ešte v priebehu dnešného rána sa k všetkému v štyroch minútach vyjadril Strapo, ktorý nám poskytol svoj pohľad podložený o skutočnosti a vlastné skúsenosti s Momom. Zároveň priblížil celý incident aj z druhej strany a vysvetlil, prečo označil Moma za udavača. Viac sa dozvieš vo videu nižšie, ktoré pochádza zo Strapovho oficiálneho Facebooku. 

Na Strapovu reakciu opäť prostredníctvom stories odpovedal Momo, ktorý si neodpustil útok, v rámci ktorého sa trocha pohral s metaforami a filmovou tematikou. Zároveň Strapovi a Ektorovi navrhol osobné stretnutie, prípadne že by si to mohli spoločne zrátať v skladbách. 

Odporúčané
Separ v putách, Momo vo vyšetrovačke a Pil C v policajnej veste. Nový klip priniesol profesionálnu produkciu ako z filmu Separ v putách, Momo vo vyšetrovačke a Pil C v policajnej veste. Nový klip priniesol profesionálnu produkciu ako z filmu 23. novembra 2022, 18:30

No a ticho neostal ani zatiaľ jediný český účastník sporu - Ektor, ktorý v prvom rade vyjadril svojmu kolegovi veľkú podporu. V tom druhom pridal zopár ďalších úprimných slov.

Strapo fanúšikom a Momovi približuje svoj názor na incident so zbraňou na parkovisku. Celý konflikt uvádza na pravú mieru zo svojho pohľadu
Domov
Zdieľať
Diskusia