Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2018, 14:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi vydáva prvý oficiálny hudobný projekt a pokračuje v ceste za úspechom. Mixtape obsahuje staré aj nové tracky a spoluprácu s Offsetom

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Na mixtape s názvom DAY69 hosťuje aj Young Thug a všetko nasvedčuje tomu, že Tekashi má našliapnuté k ešte väčším úspechom.

Tekashiho by sme nemuseli predstavovať už ani v prípade, že by si tento článok čítal na niektorom z amerických portálov, keďže sa mu podarilo za posledných pár mesiacov doslova ovládnuť zámorie a aj Európu. Zopár štastných zhod náhod a skutočnosť, že ako interpret má črty potrebné pre úspešného rapera, mu zaručili úspech, vďaka ktorému dnes dobieha tie najväčšie svetové mená. 
 
Veľký podiel má na všetkom pochopiteľne aj F*CK THEM, s ktorým naďalej spolupracuje a určite sa ešte dočkáme zásadných spoločných projektov z ich dielne. Napríklad ako dnes vydaný mixtape DAY69, na ktorom nájdeme 11 trackov, pričom niektoré sme už mali aj s videoklipmi možnosť počuť, resp. vidieť o niečo skôr. Okrem sólo vecí hosťuje aj Offset z Migos a Young Thug, čo nás pochopiteľne milo prekvapilo.
 
Viac slov je už hádam zbytočných a prejdime k samotnému výsledku, s ktorým sa bude 6ix9ine uchádzať o úspech aj na svojom americkom turné. A čo naň povieš ty?
 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia