Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2018, 18:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Steven Spielberg dohliada na jeden z najsľubnejších hororov budúcnosti. Zahrá si v ňom aj hviezda zo Stranger Things

FILMY A SERIÁLY STEVEN SPIELBERG
Uložiť Uložené

O čo v snímke pôjde a k akému dátumu sa približne odhaduje jej premiéra?

Steven Spielberg je aj vo svojich 71 rokoch na nezastavenie. Okrem toho, že sme sa dnešným dňom v Česku a na Slovensku dočkali jeho životopisnej drámy The Post, v marci (březen) do tunajších kín dorazí aj jeho akčné sci-fi Ready Player One. Na oboch spomínaných filmoch Spielberg pracoval ako režisér, no čo sa pripravovaného hororu s názvom The Turning týka, na neho bude dohliadať z pozície výkonného producenta.

Podľa posledných správ by sa mal svetoznámy tvorca v súčasnej dobe nachádzať na írskej pôde, kde dozerá na natáčanie. Film má byť modernou adaptáciou klasického duchárskeho príbehu Henryho Jamesa, The Turn of the Screw z roku 1898.

Knižný príbeh sa zameriava na mladú ženu najatú istým mužom na stráženie jeho netere a synovca, ktorých rodičia zahynuli. Samozrejme, po jej príchode sa začnú na scéne diať nevysvetliteľné a strašidelné javy

Réžia The Turning pripadla Talianke Florii Sigismondi (niektoré časti The Handmaid's Tale a American Gods). Z hereckého ansámblu rátame s mladým Finnom Wolfhardom (Stranger Things), Mackenzie Davis (Blade Runner 2049, Black Mirror) či malou Brooklynn Prince (The Florida Project). Premiéra je predbežne odhadovaná na bližšie neurčitý mesiac roku 2019.

Steven Spielberg dohliada na jeden z najsľubnejších hororov budúcnosti. Zahrá si v ňom aj hviezda zo Stranger Things
Zdroj: Warner Bros. Pictures a Sony Pictures Releasing
Domov
Zdieľať
Diskusia