Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2018, 17:12
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Testovacia projekcia Aquamana od Jamesa Wana sa stretla s pozitívnym ohlasom. Chválili sa akčné scény a emocionálny príbeh

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že vo Warner Bros. majú po Wonder Woman ďalší potenciálny hit.

Sólovka Aquamana, na ktorej maká James Wan (The Conjuring), je stále v post-produkčných prácach, štúdio Warner Bros. sa však predsa len rozhodlo usporiadať testovacie premietanie.

O žiadnych detailoch ohľadom príbehu sme sa samozrejme nič nedozvedeli, ale podľa štúdia sa Aquaman stretol s pozitívnou diváckou odozvou.

Testovacia projekcia Aquamana od Jamesa Wana sa stretla s pozitívnym ohlasom. Chválili sa akčné scény a emocionálny príbeh
Zdroj: Warner Bros.

Chválili sa najmä akčné scény (ktorých je údajne plno), ale aj emocionálna sila príbehu. Je jasné, že Warnerovci premietali nehotovú verziu, keďže je ešte plánovaných viacero dotáčok, napriek tomu počiatočná pozitívna odozva určite poteší.

Aquaman je totiž s Wonder Woman projektom, ktorý nemal žiadne problémy počas natáčania, ani v následnej post-produkcii. Štúdio je s Wanovou víziou zrejme spokojné, čo je len dobré znamenie.

Hlavné úlohy si strihnú Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren Nicole Kidman a Willem Dafoe. Slovenská premiéra je naplánovaná na 20. decembra (prosinec) 2018. Pevne dúfame, že Aquaman nesklame.

Domov
Zdieľať
Diskusia