Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2018, 13:59
Čas čítania 0:00
Radka T.

Do Jennifer Lawrence sa pustili kvôli príliš sexy a úsporným šatám. Herečka kritikov odrovnala brilantnou odpoveďou

Uložiť Uložené

Herečka bola nielen sexy, ale hlavne príliš odhalená na chladné londýnske počasie.

Svet sa stáva čoraz citlivejším voči prejavom sexuálneho harašmentu, no zdá sa, že problémom sa začína stávať aj nosenie príliš sexy šiat. Kritiku najnovšia schytala sympatická herečka Jennifer Lawrence. Okrem odvážneho modelu jej vyčítali i to, že odev neprispôsobila aktuálnemu počasiu.

Nie je ničím neobvyklým, ak sa slávne ženy - nielen tie z Hollywoodu, predvedú s odhalenými dekoltmi, ramenami či nohami v chladnom počasí. Samozrejme, vonku nie sú po celý čas, čo bol i prípad Lawrence. Lenže tentoraz je už z toho, zdá sa, problém. Kráska totiž zvolila poriadne odvážny model, no kritikom sa nepáčilo, že na rozdiel od svojich mužských kolegov bola príliš odhalená.

Pri fotke samotnej herečky v sexy šatách by možno kritika nebola až taká silná, ako keď sa vedľa nej postavili mužskí kolegovia. Tí totiž mali na sebe dlhé nohavice aj kabáty, zatiaľ čo herečka len šaty s hlbokým výstrihom i rozparkom.

Počas chladného dňa robila v Londýne promo svojmu novému filmu Red Sparrow. „V Londýne museli byť tri stupne, teda dostatočne chladno na to, aby muži mali na sebe kabáty a šály, ale úbohá Jennifer Lawrence mala na sebe len kúsok látky, ktorý by niektorí nazvali šatami,“ znela jedna z kritík.

Kráska reagovala, že komentáre vníma ako odvrátenie pozornosti od skutočných problémov, ktorým ženy čelia. Okrem toho vyhlásila, že šaty od Versace boli nádherné. „Myslíte si, že som mala tento úžasný kúsok zakryť kabátom a šálom?“ opýtala sa herečka. Takisto vyhlásila, že obliecť si ich a vyjsť von iba v nich bola jej voľba.

„Bola som vonku len päť minút, no stála by som v nich aj v snehu, pretože mám rada módu a bola to moja voľba. Aj keby som chcela, aby mi bola zima, tiež to bola moja voľba,“ odkázala neprajníkom. Dodala ešte, že snaha o kontroverziu vytvára diskusiu o hlúpostiach, ktoré ľudí neposúvajú nijako dopredu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia