Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2018, 10:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najväčší Photoshop troll na internete je späť s novými fotomontážami. Ľudí dokáže doslovnými úpravami doviesť do zúfalstva

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ľudia sa ešte stále dostatočne nepoučili.

Pred pár mesiacmi bol James Fridman iba obyčajným grafikom, ktorý sa vo svojom voľnom čase rád zabával na nachytávaní svojich priateľov. Jedného dňa však zverejnil vtipné fotomontáže na internete a z neznámeho chlapíka sa odrazu stala internetová celebrita, ktorá sa v pravidelných intervaloch objavuje na známych weboch.

Fridman vo svojej e-mailovej schránke neustále nachádza nové fotografie aj s prosbami o tom, ako by mali byť fotografie upravené, lenže Fridman je príliš kreatívny na to, aby ich upravoval len tak obyčajne. Namiesto toho si berie jednotlivé požiadavky k srdcu a fotografie upravuje doslova, a tak príliš nedbá na to, čo od neho ľudia očakávali a zabáva sa na ich nepresných žiadostiach.

Ľudia mu to samozrejme odpúšťajú a mnohí z nich mu svoje fotografie posielajú schválne, aby sa na nečakanej úprave mohli dobre pozabávať, a internet na tom je podobne, pretože Fridman v sebe skutočne skrýva nečakanú kreativitu a zmysel pre humor.

Domov
Zdieľať
Diskusia