Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018, 18:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dvaja chlapci sa v prestrojení za vysokého muža snažili pretlačiť do kina na komiksovku Black Panther. Ich pokus však skončil neúspechom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skúsili, nevyšlo :)

Dvojica návštevníkov kina sa rozhodla, že platiť za dve vstupenky je skrátka priveľa. Preto si títo prefíkaní chalani zaumienili pokúsiť sa o vstup do kinosály v tajnom prestrojení. Teda, až na to, že tajné vôbec nebolo.

Predavač lístkov si ohromujúceho zjavu približne trojmetrové chlapa ihneď všimol. Čo sa dá robiť, pokus o 50% zľavu teda skončil menším fiaskom.

No ak už nič iné, aspoň všetkých navôkol poriadne pobavili. Prihliadajúcim sa ale v rýchlosti podarilo onú zábavnú scénu natočiť, a tak si ju vďaka tomu smieme pozrieť aj my. Behom krátkej doby sa z videa stal veľký hit, ktorý si doposiaľ stihlo pozrieť už takmer 10 miliónov ľudí.

Niektorí z komentujúcich v tomto pozoruhodnom chlapíkovi vidia určitú podobnosť so známym inšpektorom Gadgetom. Čo myslíte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia