Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2018, 18:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Do kina prišli na Black Panthera, ale pustili im erotické Fifty Shades. Pobúrení aj pobavení diváci premenili svoj zážitok na virálny hit

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ani v kinách si už človek nemôže byť ničím istý.

Filmové štúdio Marvel opäť raz zabodovalo a so svojím novým filmom Black Panther sa chystá lámať rekordy. Aj keď filmy Black Panther a Fifty Shades Freed prakticky nemožno považovať za konkurenciu, existuje medzi nimi oveľa bližšie spojenie, ako by si mohol predpokladať. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili návštevníci kina v Atlante v americkom štáte Georgia, ktorí si prišli užiť film o superhrdinovi z vymyslenej africkej krajiny Wakanda, ale namiesto toho si po usadení na sedadlá mohli pozrieť erotický film zo spomínanej série.

Jamie Dornan a Dakota Johnson sa pred nimi na striebornom plátne zosobášili a odišli v súkromnom lietadle, kde si to ešte stihli rozdať, avšak pobúrená kinosála nemala chuť pozerať sa na súložiacich hercov, pretože si prišla po svoju pravidelnú dávku superhrdinov. Diváci v kinosále všetko samozrejme zaznamenali vďaka svojim smartfónom a onedlho bol celý trapas zavesený na internete, pričom sa tisíce ľudí schuti smiali na plnej sále čakajúcej na superhrdinský film, namiesto ktorého si mohli vychutnať erotickú chuťovku.

Kino našťastie svoju chybu po pár minútach napravilo, ale aj tak získalo nečakanú publicitu a zákazníci dokonca aj päť minút filmu, za ktorý si ani nezaplatili. A ktovie, čo sa medzitým odohrávalo v miestnosti premietačov.  





Domov
Zdieľať
Diskusia