Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2018, 15:23
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Tie najhlúpejšie veci, ktoré ľudia robia, ťa doženú k smiechu. Svoj život si plno ľudí naozaj neváži

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Niekedy sa naozaj treba zamyslieť nad ľudskou hlúposťou.

Raz za čas sa vždy mrkneme na najväčšie internetové fórum Reddit a keďže majú podobné články veľkú obľubu, tentokrát sme zablúdili to sekcie AskReddit, kde sa ľudia pýtajú otázky od výmyslu sveta. Denne ich tam pribudnú tisíce a keďže sa dnes internet používa takmer v každej časti sveta, aj odpovede zvyčajne stoja za to. Jeden z užívateľov sa nedávno spýtal, čo najhlúpejšie kedysi ostatní spravili, s čím by sa mohli stotožniť aj iní ľudia. A odpovede boli naozaj rôznorodé, pričom mnohí s ich chybami neprestali aj napriek tomu, že si ich naplno uvedomujú.


Keď som mal 10 rokov, videl som skvelý magický trik, kedy si namočíš bankovku do liehu a následne to zapáliš. Lieh zhorí a bankovka ostane nepoškodená. Keď mi mama nechala 20 dolárov, aby som si kúpil pizzu, tak som ich jednoducho zapálil a následne hladoval celú noc.

Vždy, keď mi rodičia povedali, aby som si umyl zuby, tak som sa zamkol v kúpeľni, pustil vodu, namočil kefku a čistil si moju ruku, aby to vydávalo čistiace zvuky. Zjedol som dokonca aj mentolku, aby pôsobil uveriteľne aj môj dych. Všetko preto, aby som ušetril čas, no vždy to zabralo dlhšie než reálne čistenie zubov. Nikdy som nebol inteligentné dieťa.

Tie najhlúpejšie veci, ktoré ľudia robia, ťa doženú k smiechu. Svoj život si plno ľudí naozaj neváži
Zdroj: aavvr

Keď som mal sedem alebo osem rokov, pobehoval som po byte so skrutkovačom v ústach. Zakopol som a prerazil som si ústa. Bol som veľmi šťastný, že som vtedy nezomrel. Teraz tam mám gigantickú jazvu.

Určite má aj tvoje auto zapaľovač cigariet. Taká tá kovová dierka, ktorá vôbec nevyzerá, že by bola horúca. Ani ja som tomu  neveril, a tak som sa to rozhodol otestovať tým najlepším spôsobom, aký mi vtedy napadol. Strčil som do toho celý jazyk.

Bola som v kaviarni a objednala som si kávu. Barista mi ju podal a ja som si ju strčila do kabelky bez akéhokoľvek viečka.

Tie najhlúpejšie veci, ktoré ľudia robia, ťa doženú k smiechu. Svoj život si plno ľudí naozaj neváži
Zdroj: pexels.com

Bol som doma úplne sám a prišlo mi úplne úžasné olízať mrazničku. Bezdôvodne, len tak. Zasekol som sa na asi desať alebo pätnásť minút a vyslobodil ma až kamarát obyčajným pohárom vody. Niekoľko mesiacov som necítil žiadnu chuť a môj jazyk bol šedý a krvavý.

Videl som, ako sa robí bungee jumping, tak som si z garáže zobral obyčajné lano a skočil zo stromu. Neuveriteľne to bolelo.

Raz som sa zahral na vreckového zlodeja a niekomu ukradol dačo z vrecka. Len preto, aby som videl, či ma chytia. Nechytili.

Raz som si skrátka zabudol kufor na ulici a čakal ma tam dva dni.

Uvarila som hrniec cestovín a následne ich vyliala dolu odtokom aj s vodou.

Nudil som sa, tak som dve minúty zohrieval v mikrovlnke pero.

Som úžasný v tom, že si vážim každý život. Každučkého chrobáčika v zlej situácii som vždy zachránil a zabezpečil mu nový život v mojej farme, kde som nanosil rastlinky a zeminu. Jediný problém bol, že tá farma bola pod mojou posteľou.

Tie najhlúpejšie veci, ktoré ľudia robia, ťa doženú k smiechu. Svoj život si plno ľudí naozaj neváži
Zdroj: flickr.com/unknown

Včera som pobehoval okolo domu s klincovačkou a napadlo mi, čo by sa tak mohlo stať, keby som strelil do mince. Klinec sa odrazil a svetelnou rýchlosťou preletel milimetre vedľa mojej hlavy.

Raz som jedol fakt úžasný muffin, no začal zvoniť telefón. V snahe to zdvihnúť som do úst hlúpo napchal zvyšky jedla, bežal po telefón, takmer sa zadusil a aj tak som to nestihol.

Počas dopravnej kontroly som sa snažil vyzerať v pohode a omylom som policajtovi strčil do ruky 50 dolárov miesto vodičského preukazu.

Raz za čas si strčím ruku do zástrčky, skrátka mám rád ten pocit rizika.

Aj vy skáčete zo schodov, lebo si myslíte, že to zvládnete? Ja som skočil zo šiestich a skončil hlavou vo dverách.

Domov
Zdieľať
Diskusia