Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2018, 10:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tarantinova pecka s DiCapriom a ďalšími hereckými osobnosťami je možno zrušená. Na vine sú jeho škandály z posledných dní

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Quentin za sebou nemá práve najlepšie týždne. A Sony sa na celú situáciu zatiaľ len nečinne prizerá. Bude tomu tak ale aj naďalej?

Ako to s novým Tarantinovým hitom vyzerá? Doposiaľ vcelku dobre. Oficiálne máme do zatiaľ nepomenovanej snímky potvrdeného Leonadarda DiCapria, po ktorého boku by sa pravdepodobne mohli objaviť ďalšie hviezdy, ako Margot Robbie, Brad Pitt, Al Pacino či dokonca Tom Cruise

Príbeh filmu sa bude odohrávať v roku 1969. V jeho pozadí by sme mali sledovať aj neslávne známe vyčínanie vraha Charlesa Mansona a jeho "podarenej" rodinky. Tí okrem iného zavraždili aj bývalú manželku Romana Polanskeho - vtedy tehotnú herečku Sharon Tate. 

Vznikne ale nakoniec vôbec tento projekt? Osobne veríme, že áno, ale na rovinu si povedzme, čo by mu v súčasnej dobe mohlo stáť v ceste.

Tarantinova pecka s DiCapriom a ďalšími hereckými osobnosťami je možno zrušená. Na vine sú jeho škandály z posledných dní
Zdroj: Miramax

Tarantino už pred dávnejšou dobou vyšiel s pravdou na svetlo. O kontroverzných činoch sexuálneho predátora Harveyho Weinsteina podľa všetkého vedel, no napriek tomu zakročil len minimálne. Doposiaľ si fanúšikovia po celom svete mysleli, že s hereckou kolegyňou Umou Thurman odjakživa udržiaval priateľské vzťahy, no zdá sa, že aj tie boli časom pomerne narušené. 

Počas natáčania dvojdielneho Kill Bill na ňu Tarantino kládol obrovské nároky, ktorých následkom napríklad v nútenej vysokorýchlostnej jazde autom Thurman dokonca havarovala. Herečku Diane Kruger zase údajne pri natáčaní Nehanebných bastardov dokonca dusil. Kruger si ale Tarantina vo svojom vyjadrení zastala a prehlásila, že práca s ním bola na vynikajúcej úrovni. 

Podľa posledných informácií ale Tarantino nebol nikým oficiálne obvinený, a tak by mohol šum okolo jeho osoby zase rýchlo stíchnuť.

Tarantinovi na renomé však nepridalo ani staré vyjadrenie k režisérovi Romanovi Polanskému, spájanému so znásilnením 13-ročného dievčaťa. Podľa Tarantinovho vyjadrenia nešlo o znásilnenie v pravom slova zmysle. Skrátka mal sex s maloletou s tým, že to ona chcela.


Tarantinova pecka s DiCapriom a ďalšími hereckými osobnosťami je možno zrušená. Na vine sú jeho škandály z posledných dní
Zdroj: The Weinstein Company

Kedysi by možno podobné excesy prešli takpovediac mávnutím ruky, ale v časoch Weinsteinovej kauzy? Ťažko povedať. Veď predsa aj Kevin Spacey na svoje konanie z minulosti nepekne doplatil. Tarantino ale svoje niekdajšie výroky oľutoval a obeti znásilnenia Samanthe Geimer sa nedávno verejne ospravedlnil.

Režisérov pripravovaný projekt by sa zo všetkých vyššie menovaných dôvodov mohol v súčasnosti nachádzať čoraz viac na tenkom lade. Nenápadným klinčekom do truhly by mohol byť aj fakt, že vo filme sa počíta s postavou spomínaného Romana Polanskeho a vzhľadom na Tarantinove staršie výroky by mohli mať mnohí diváci na toto rozhodnutie nie príliš zhovievavý pohľad. Patríte medzi nich aj vy?

Myslíte si, že Sony sa z dôvodu Tarantinovho mierne upadajúceho renomé môže obávať o výsledné zárobky? 

Anketa:
Myslíte si, že Sony uvažuje nad radikálnym rozhodnutím pozastaviť produkciu alebo film úplne zrušiť?
Bohužiaľ áno, v súčasnej dobe to nemožno vylúčiť.
Nie, nezdá sa mi to pravdepodobné.
Bohužiaľ áno, v súčasnej dobe to nemožno vylúčiť.
31 %
71 Hlasov
Nie, nezdá sa mi to pravdepodobné.
69 %
161 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia