Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2018, 14:29
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

2. séria Punishera sa začína natáčať už tento mesiac! O čom bude a kto bude záporákom?

FILMY A SERIÁLY PUNISHER
Uložiť Uložené

Punisher nenecháva svojich divákov príliš dlho čakať.

Prvýkrát sme v seriálovom svete MCU mohli vidieť Punishera v druhej sérii Daredevila. V hereckom podaní od Jona Bernthala sa jeden z najznámejších anti-hrdinov stal veľkým úspechom medzi divákmi a vyslúžil si tak svoje samostatné miesto medzi spin-offmi. 

Jeho vlastný príbeh si diváci taktiež zamilovali a už koncom minulého roku sme mali potvrdenú rovno aj druhú sériu. Podľa najnovších informácii by sa natáčanie malo začať už koncom tohto mesiaca a trvať by malo do júla (červenec). 

Rovnako ako prvú, tak aj druhú sériu bude mať na starosti producent Steve Lightfoot. Aj keď natáčanie začne už čoskoro, stále nie je jasné, kedy druhú sériu uvidíme. Tento rok nás totiž v zozname od Netflixu čaká pokračovanie pre Jessicu Jones, Daredevila a  Lukea Cagea. Spolu s Iron Fistom, ktorý je taktiež práve v štádiu natáčania by tak mohol Punisher odštartovať na Netflixe začiatok budúceho roka. 

2. séria Punishera sa začína natáčať už tento mesiac! O čom bude a kto bude záporákom?
Zdroj: Netflix

O čo v druhej sérii pôjde ešte nie je jasné. Práve prebieha kasting pre nové postavy a ich popis by mohol niečo naznačovať. Aktuálne tvorcovia hľadajú tváre pre Annie Beirovú, 16-ročné dievča zvyknuté na pouličný život. Terapeutku Kim Davisovú a detektíva Melvina Skellinga.

Odporúčané
Netflix oficálne zrušil aj Punishera a Jessicu Jones. Sledovať jej 3. sériu sa ti teda ani neoplatí Netflix oficálne zrušil aj Punishera a Jessicu Jones. Sledovať jej 3. sériu sa ti teda ani neoplatí 18. februára 2019, 18:20

Mená síce nesedia a s najväčšou pravdepodobnosťou ide len o náhradu pre kastingové účely, ale podľa týchto popisov by tak mohlo ísť o príbehovú adaptáciu komiksu The Slavers.

Frank zachraňuje život mladému dievčaťu, vďaka čomu objavuje široký okruh prostitúcie v New Yorku, ktorý ovláda rumunský pár Cristu Bulat a Vera Konstantinová. Kim by tak mohla znamenať úlohu sociálne pracovníčky Jen Cookeovej spolupracujúcej s Frankom.

A hoci sa Melvin v príbehu nenachádza, mohlo by ísť o nahradenie detektíva Martina Soapa. Vďaka tomuto temnejšiemu prípadu by sme v druhej sérii sledovali, ako sa z Franka postupne stáva hrdina ľudu.

Avšak, toto sú zatiaľ len špekulácie. S najväčšou pravdepodobnosťou by sa mali vrátiť Micro (Ebon Moss-Bachrach), Karen Page (Deborah Ann Woll), Sarah Lieberman (Jaime Ray Newman), Dinah Madani (Amber Rose Revah) a Billy Russo (Ben Barnes), z ktorého sa pravdepodobne stane záporák a priekupník so zbraňami Jigsaw. 

2. séria Punishera sa začína natáčať už tento mesiac! O čom bude a kto bude záporákom?
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia