Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2018, 21:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vegánka odišla žiť do džungle a svoje dni trávi väčšinou nahá. Banánové dievča dalo výpoveď, lebo nechcelo pracovať ako otrok

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nebojácna žena konečne našla voľnosť.

Množstvo ľudí sníva o tom, že sa jedného dňa konečne zdvihnú a urobia dôležitý krok na ceste za svojou slobodou. Milióny ľudí neustále tvrdia, že ich dnešná spoločnosť obmedzuje a najradšej by utiekli žiť niekam na odľahlé miesto, ale iba zlomok z nich tak aj skutočne urobí.

Žiarivým príkladom odhodlania a odvahy sa stala Freelee the Banana Girl, ktorá pred rokmi vstala ráno do práce a pocítila úzkosť, ktorá ju donútila podať výpoveď a zamerať sa na seba. Freelee v priebehu zopár mesiacov začala pracovať ako osobná trénerka, ale ani to ju nenapĺňalo, a tak objavila vegánstvo a onedlho sa už presťahovala do juhoamerickej džungle, kde dodnes žije vo svojej skromnej chatke aj s priateľom.

Freelee žije veľmi minimalisticky a nepotrebuje ku šťastiu veľa vecí, pretože vodu získava z dažďov či neďalekej riečky a stravuje sa najmä ovocím, ktoré si dokáže vypestovať vo svojom okolí. Už pred viac ako rokom sa vzdala aj kozmetiky, a preto sa dnes na Instagrame nemá problém pochváliť so svojimi chlpatými nohami či podpazuším, za čo získava hromadu hejtu, ale nič si z toho nerobí.

Vďaka tejto malej zmene dokáže ušetriť tisíce dolárov ročne a plánuje v tom pokračovať, pretože džungľa jej poskytuje všetko, čo potrebuje k životu. Vo svojich 37 rokoch konečne našla šťastie a voľnosť, ktorú vo svojom živote vždy považovala za posvätnú a všetkým ľuďom odkazuje, aby na chvíľu prestali žiť podľa zaužívaných stereotypov krásy či životného štýlu a objavili hodnotu vlastnej nezávislosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia