Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2018, 20:12
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tiché miesto je jeden z najoriginálnejších hororov tohto roka. Vo filme ľudí lovia monštrá len vtedy, ak vydajú akýkoľvek zvuk

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Emily Blunt a John Krasinski vo výborne vyzerajúcom horore A Quiet Place. Sledujte nový trailer.

John Krasinski si vyskúšal réžiu, rozhodol sa pre horor s originálnym námetom, z čoho vznikol aj dnešný trailer. Ten diváka jasne zoznamuje s tým, že snímka bude minimálne zo začiatku veľmi tichá a ja osobne som nesmierne zvedavý, ako to bude so soundtrackom a využitím zvukov. 

Celá podstata tohto príbehu totiž tkvie v tichu ako takom. Ľudí na planéte lovia akési monštrá, ktoré však reagujú iba na zvuky. Ak budete celý život ticho, prežijete. Samozrejme, v živote nastane pár situácií, kedy to jednoducho nejde a práve vtedy pôjde tejto rodinke o život. Obzvlášť jej detským členom.

Réžiu filmu mal pod palcom John Krasinski, známy zo seriálu The Office. Mimo iného si v snímke zahrá aj jednu z hlavných postáv a postaví sa vedľa svojej životnej partnerky a manželky Emily Blunt. Producentom filmu je známy Michael Bay (Bad Boys, Transformers) a jeho štúdio Platinum Dunes, no taktiež aj Andrew Form a Brad Fuller (Ouija, The Purge, Texas Chainsaw Massacre). 

Premiéra je naplánovaná na 6. apríl (duben) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia