Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2018, 16:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless, Ego, Momo, Nerieš aj Separ prišli o svoje účty na sociálnych sieťach. Čo sa stalo?

HUDBA EGO MOMO NERIEŠ
Uložiť Uložené

Najznámejší slovenskí rapoví interpreti náhle zmizli z Facebooku a Instagramu.

Aj pre slovenských rapových interpretov sú sociálne siete výborným nástrojom na to, aby mohli neustále udržiavať kontakt s fanúšikmi. Tiež ich môžu informovať o všetkých dôležitých udalostiach, chystaných novinkach a do istej miery poodhaľovať súkromný život zvedavcom.

Niektorí interpreti na túto skutočnosť prišli len nedávno, iní si svoje profily budujú už niekoľko rokov. Čo sa stane, ak sa takýto nástroj pominie?

O tom by mohli hovoriť raperi Ego, Momo, Separ, skupina Nerieš a zástupkyňa nežného pohlavia Aless. Všetkých momentálne spája zmiznutie ich účtov na Facebooku a Instagrame. Fanúšikovia netušia, či ide o niečo plánované alebo o hacknutie, ktoré pred pár týždňami postihlo aj Aless. Tej sa to udialo krátko po uverejnení coveru na známy hit Rockstar. Teraz musí podobný problém riešiť znova.

Aless, Ego, Momo, Nerieš aj Separ prišli o svoje účty na sociálnych sieťach. Čo sa stalo?

Zatiaľ nemáme o danej situácii bližšie informácie a v hre je ešte stále viacero možných vysvetlení, no nepredpokladáme, že by všetci skupinovo porušili podmienky a zablokoval ich Facebook samotný. Alternatívou tiež je, že táto skupinka chystá niečo spoločné a týmto spôsobom na seba chce upozorniť. 

Odporúčané
Čo dnes robia členovia Podzemgangu? Sima predbehla Ega, Aless odišla do Poľska a Gyza bol vo väzení Čo dnes robia členovia Podzemgangu? Sima predbehla Ega, Aless odišla do Poľska a Gyza bol vo väzení 8. marca 2023, 9:30

Ak sa však niekomu podarilo ich hromadne ukradnúť, tak sa je čoho báť a všetkým ostatným odporúčame chrániť svoje účty dvojfázovým zabezpečením. Samozrejme, je tiež dôležité, aby tvoje heslo nebolo generické, k čomu dopomôže kombinácia malých a veľkých písmen abecedy s číslami. Zároveň je dôležite zrušiť prístup všetkým aplikáciám tretích strán a dávať si pozor, komu umožníte spravovať váš účet. Toľko k rýchlemu návodu, ako sa nestať obeťou hackerov.

My dúfame, že si táto situácia nevyžiada veľa obetí, aj keď tou prvou je Momov oznámený videoklip na skladbu Flexin, ktorej sme sa mali dočkať v nedeľu. Už vtedy však jeho profily nefungovali, takže uverejnenie vlastne ani nebolo možné. O situácii vás budeme informovať.

 

Aless, Ego, Momo, Nerieš aj Separ prišli o svoje účty na sociálnych sieťach. Čo sa stalo?
Aless, Ego, Momo, Nerieš aj Separ prišli o svoje účty na sociálnych sieťach. Čo sa stalo?

EDIT: Medzičasom sa Egov profil na Instagrame opäť zverejnil, ale nevykazuje žiadnu aktivitu.

Domov
Zdieľať
Diskusia