Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2018, 16:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena vyskúšala všetky sexuálne zážitky z nového Fifty Shades za jediný víkend. Na jeho konci zostala vyčerpaná a bez energie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nový erotický film opäť v ľuďoch prebudil živočíšny inštinkt.

Do kín sa nedávno dostala už tretia časť zo série filmov s názvom Fifty Shades, a tak sa milióny ľudí opäť raz prišli pozrieť, ako si to na strieborných plátnach rozdávali Dakota Johnson a Jamie Dorner. Ani najnovšie pokračovanie s názvom Päťdesiat odtieňov slobody pritom nebolo chudobné na zaujímavé sexuálne dobrodružstvá, čo novinárku Kristu McHarden z magazínu Cosmopolitan inšpirovalo, aby si ich za jediný víkend všetky vyskúšala. Stála pred ňou náročná úloha, ale aj jej partner bol nadšený, a tak sa pustili do práce.

Počiatočný sex oslavujúci prvú intímnu chvíľku Christiana a Any v manželstve zvládla Krista na výbornú, aj keď so svojím manželom nemali k dispozícii súkromné lietadlo. Čo sa týka fyzickej imitácie scény, tá sa im vydarila na výbornú, a tak mohli prejsť k druhému bodu.

Anu sa Christian rozhodol potrestať za to, že si dala dole vrchnú časť plaviek na pláži, kde sa chodí bez vrchnej časti plaviek, a tak ju spútal putami na oboch členkoch, po čom k členkom pripútal jednotlivé ruky, takže Ana nemohla vystrieť svoje nohy. Následne prišiel na rad sex, lenže novinárke to nešlo tak jednoducho. Množstvo pokusov o správne spútanie skončilo nesprávne a keď už to vyšlo, Krista sa cítila taká ponížená, že obaja prestali po pár sekundách.

Žena vyskúšala všetky sexuálne zážitky z nového Fifty Shades za jediný víkend. Na jeho konci zostala vyčerpaná a bez energie
Zdroj: hdqwalls

Tretia poloha bola oveľa jednoduchšia, pretože išlo o sex bez vyzliekania, pri ktorom si museli dávať pozor len na to, aby sa genitálie Kristinho partnera nezasekli v zipse na jeho nohaviciach, ale cieľom bol simultánny orgazmus a ten sa vydaril. Pokus o štvrtú polohu, v ktorej Christian zažije sex s Anou po automobilovej naháňačke priamo na verejnosti, nebol úspešný, pretože novinárka nedokázala nájsť vhodné miesto a nechcela sa dať rovno zatknúť. Namiesto toho zvolili sex pred oknom, takže úlohu nesplnili.

Piata v poradí je zrejme najťažšia úloha, pretože v nej hrá rolu análny kolík. Vo filme všetko vyzeralo jednoducho, avšak Krista ho v sebe nedokázala udržať, a preto po pár sekundách museli celú úlohu ukončiť a označiť za menej úspešnú. Našťastie, ďalší sex bol oveľa jednoduchší, pretože obsahuje iba obtieranie v oblečení a následnú klasiku pri sledovaní seriálu Akty X, takže Krista s partnerom nemali väčšie problémy.

Opak sa stal pravdou pri úlohe, keď Krista po vzore Any mala svojho partnera ostrihať, potom dostať orgazmus len z hladenia bradaviek a následne ho ešte obšťastniť orálnym sexom, lenže Krista pokazila účes, nedostala žiadny orgazmus a ani sa nepokúšala o orálny sex v kúpeľni.

Ďalší bod obsahujúci trest pomocou špeciálneho vibrátora si Ana síce neužila a musela ho predčasne stopnúť, avšak Krista na druhej strane zostala mimoriadne spokojná a nevedela si novú hračku vynachváliť. Nemohlo chýbať ani zväzovanie a zakrývanie očí, a tak si to novinárka mimoriadne užila. Orálny sex pri tom, ako Ana sedí, nerobil Christianovi vo filme žiadny problém, ale v realite je to oveľa zložitejšie, a tak si novinárska dvojica musela podopierať nohy a samozrejme boli problémom aj nesprávne uhly, čo koniec koncov spôsobilo, že namiesto parádneho orálneho sexu išlo len o biedny experiment.

Ani sex po opici inšpirovaný filmom na tom nebol lepšie, pretože Kristin manžel jej oznámil, že si nepamätá, ako chutí čokoľvek iné okrem jej vagíny, a preto túto výzvu zrušili a radšej sa šli opiť. Svoj víkend zakončili sexom, pri ktorom mala byť Krista priviazaná o pohovku, ale to sa im nepodarilo, a tak nasledoval iba pohlavný styk, po ktorom obaja skonštatovali, že stačí jeden víkend na spôsob Christiana a Any, aby človek stratil kompletný pojem o svojej osobnosti a prišiel o životnú energiu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia