Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2018, 14:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ilumináti sú skutoční a ovládajú svet, tvrdí bývalý kanadský minister obrany. Z politika sa stal konšpiračný teoretik na známom podcaste

ZAUJÍMAVOSTI KANADA
Uložiť Uložené

Nielenže sú skutoční, ale majú aj obrovské eso v rukáve.

Život býva pestrý a z človeka sa v priebehu rokov môže stať aj bláznivý konšpiračný teoretik a to napriek tomu, že kedysi pôsobil vo vrcholovej politike. Žiarivým príkladom muža bez dôkazov, ale s plným vrecom obvinení, je bývalý kanadský minister obrany Paul Hellyer, ktorý sa už v minulosti objavil vo svetových médiách vďaka svojim šialeným vyhláseniam a tentoraz opäť nesklamal.

Hellyer, ktorý bol ministrom v rokoch 1963 až 1967, sa objavil v známom konšpiračnom podcaste Lazarus Effect a tvrdil, že na svete definitívne existujú ilumináti, ktorí ho pevne ovládajú a určujú, ako bude vyzerať zajtrajšok. Podľa neho ide o malú skupinu ľudí z rôznych oblastí s množstvom peňazí vo fosílnych palivách, a tak ešte nedovolia svetu orientovať sa na obnoviteľné zdroje.

Najskôr vraj musia svoje investície do fosílnych palív premeniť na peniaze, aby ich mohli v budúcnosti investovať do novej energie, ale ešte nenastal správny čas. Hellyer vyzval ľudí, aby začali protestovať a dožadovať sa pravdivých informácií o tom, kto vlastne svet riadi, pričom dodal aj to, že ilumináti v skutočnosti vlastnia technológiu schopnú zvrátiť globálne otepľovanie, avšak zatiaľ ju nechcú použiť. V minulosti sa vyjadril, že Američania pred rokmi zaistili miesto pádu mimozemskej lode a ukradli ju Kanaďanom, vďaka čomu získali spomínanú technológiu proti globálnemu otepľovaniu, a tak veľká časť iluminátov zrejme pochádza z USA.

Odporúčané
Slovák Adam študuje v Kanade: Za trojizbák v centre platíme 4-tisíc dolárov. Učiteľ nám rozprával, ako sa stal milionárom Slovák Adam študuje v Kanade: Za trojizbák v centre platíme 4-tisíc dolárov. Učiteľ nám rozprával, ako sa stal milionárom 2. januára 2023, 9:30

Bývalý minister by pritom chcel dosiahnuť iba lepší svet pre nás všetkých a verí, že ak sa konečne odhodláme spolupracovať s mimozemšťanmi, ktorí sú na oveľa vyššej úrovni v poľnohospodárstve či medicíne, Zem by vôbec nemusela eventuálne zaniknúť. Ak si teda ešte neoslovil svojho lokálneho mimozemšťana s ponukou na spoluprácu, určite tak urob čím skôr, pretože človek nikdy nevie, či sa vôbec ilumináti jedného dňa rozhodnú globálne otepľovanie zastaviť, alebo nás nechajú všetkých zomrieť.


Domov
Zdieľať
Diskusia