Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2018, 18:17
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Casey Neistat v rozhovore so šéfom tvorcov na YouTube rozoberá Logana Paula. Video z lesa samovrážd bola veľká chyba

ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL SPOTLIGHT YOUTUBE
Uložiť Uložené

Robert Kyncl z YouTube približuje chod jednej z najväčších sociálnych sietí.

YouTube posledné dni zažíva ozajstné zemetrasenie. Úpadok ceny reklamy, zmena monetizácie videí od menších kanálov či nekončiaca šnúra škandálov od Logana Paula určite spôsobujú zamestnancom poriadne vrásky na čele. Verejnosť však dostáva len málo informácií, to sa však rozhodol zmeniť jeden z najznámejších youtuberov, Casey Neistat.

Ten si do svojho legendárneho štúdia pozval dôležitého predstaviteľa YouTube, Roberta Kyncla, ktorý, ako sám povedal, zastáva pozíciu Chief Bussiness Officer. Na starosti má všetkých tvorcov a stará sa o ich prepojenie s investormi a reklamnými klientmi. On a jeho tím sa tak musí postarať, aby boli spokojné obe strany a aby zo všetkého zároveň profitoval aj samotný YouTube, čo rozhodne nie je ľahká úloha.


V dvadsať minút dlhom rozhovore sa Casey opýtal na masívnu kauzu okolo Logana Paula, no napríklad i na plány YouTube do budúcnosti. Ako sa sám dozvieš, ani YouTube nie je z Loganových počinov práve nadšený a vysvetľuje aj to, prečo sa video dostalo až na popredné miesta v Trendoch. Škoda len, že reč nepadla aj na tvorcu PewDiePie a neustále menené podmienky ohľadne autorských práv. 

Domov
Zdieľať
Diskusia