Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2018, 19:09
Čas čítania 0:00
Radka T.

V najväčšom supermarkete so sexuálnymi bábikami muži túžia po dvojníčkach ich kolegýň alebo troch prsiach

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zážitok s nimi je vraj akýsi stred medzi masturbáciou a sexom.

Doba pokročila, a tak realistické sexuálne bábiky nie sú niečím výnimočným. Charakterizuje ich bujné poprsie a štíhly driek a fanúšikovia si ich môžu nakúpiť prakticky ako teplé rožky. Napríklad vo Veľkej Británii vznikol najväčší supermarket, kde predávajú výlučne sexuálne bábiky.

Aj napriek tomu, že v obchode je bábik neúrekom, jeho majiteľ sa stretáva so zvláštnymi požiadavkami. Zamrazí ho vždy, keď do obchodu vstúpia zákazníci aj s konkrétnym obrázkom či fotkou. „Spýtajú sa, či dokážeme vyrobiť bábiku, ktorá vyzerá ako žena na obrázku. Opýtam sa, kto to je a oni, že kolegyňa alebo suseda. Z technického hľadiska by sme to mohli urobiť, ale nie je to trochu strašidelné?“ zamyslel sa Graham Tempes.

Obchod, ktorý Graham prevádzkuje, nesie jednoduchý a výstižný názov - Lovedoll. Je odpoveďou na rastúci záujem o sexuálne bábiky. Z realistických hračiek sa totiž stal hotový fenomén. Otvoriť si supermarket s nimi bol preto krok správnym smerom. V Grahamovom obchode sa bábiky ročne predávajú na stovky, pričom takáto atrapa milenky nie je lacná záležitosť. Záujemcu vyjde aj na 2-tisíc libier, čo je v prepočte 2 250 eur.

„Všetci potrebujeme lásku, no často sme príliš zaneprázdnení, aby sme ju získali,“ láka obchod na kúpu bábik. Podľa neho sú už také realistické a dostupné, že nie je dôvod, aby v dnešnej dobe niekto aspoň jednu nevlastnil. Záujem je podľa neho aj o mužské modely. Podľa Lovedoll sú bábiky nielen úžasne realistické, ale i krásne a dokážu splniť všetky sexuálne fantázie či emocionálne potreby. Obchod sa chváli tým, že má tisícky spokojných zákazníkov nielen v Británii, ale po celom svete. 

„Z fyzického hľadiska je sex s nimi podobný tomu skutočnému. Akurát nemáte toľko interakcie. Je to taký stred medzi masturbáciou a sexom,“ vysvetlil Graham. Podľa neho je záujem hlavne u mladých chlapcov, ale bábiky si kupujú aj starší muži, dokonca dôchodcovia, ktorí by chceli viac sexu, ale u manželiek nepochodia. Graham prezradil aj bizarné požiadavky zákazníkov. Jedni túžia po tom, aby mala bábika tri prsia, ďalší, aby bola modrá ako Avatar. 

Pre záujemcov o sexuálne bábiky má Graham ešte jednu dobrú radu. Aby im bábiky vydržali čo najdlhšie a aby si sami nespôsobili zdravotné komplikácie, je potrebné ich poctivo čistiť. Kto nebude dodržiavať pokyny a bábiky udržiavať, riskuje, že v otvoroch sa rozmnožia baktérie, čo by mohlo mať na nadšeného užívateľa neblahý vplyv.  

Domov
Zdieľať
Diskusia