Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2018, 15:53
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Posmrtná skladba Spotlight od Lil Peepa produkovaná Marshmellom dostáva atmosférický videoklip

HUDBA LIL PEEP
Uložiť Uložené

Ide v poradí už o druhý posmrtný videoklip na skladbu od obľúbeného interpreta.

Lil Peep nás koncom minulého roka navždy opustil vo veku 21 rokov na predávkovanie sa drogami, ktoré boli vydávané za niečo, čím v skutočnosti neboli. Odvtedy sa z neho stala ikona, ktorá v modernej hudbe pravdepodobne nemá obdoby, a na jeho meno svieti Spotlight. Práve tak sa volá i posmrtná skladba, ktorú produkoval Marshmello a za prvý mesiac stihla nazbierať skoro 18 miliónov prezretí na YouTube. Ten dnes ku skvelej skladbe so zapamätateľným refrénom vydáva rovnako zaujímavý videoklip, ktorý si jednoducho nepozrieš iba raz. 

Ide už v poradí o druhý videoklip, ktorý vyšiel po umelcovej smrti. Prvým bol vizuál na skladbu Save That Shit z jeho debutového albumu Come Over When You're Sober, Pt. 1, ktorý pozostával zväčša z koncertných záberov a vyšiel tesne pred Vianocami. V prebiehajúcom roku by sme sa mali dočkať druhého pokračovania vyššie spomenutého albumu so zatiaľ nevydanými skladbami.

Domov
Zdieľať
Diskusia