Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2018, 12:59
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vyhladovaní dedinčania ulovili gigantického pytóna a upiekli ho nad ohňom. Niesť ho museli až štyria muži

ZAUJÍMAVOSTI HAD
Uložiť Uložené

Obrovská samica bola nájdená priamo pri párení.

Mnoho z nás by si to zrejme do úst nevložilo, no pre iných ide o skutočnú lahôdku. Vyše šesťmetrová samica pytóna a výrazne menší samec sa stali obeťou dedinčanov na malajzijskom ostrove Borneo. Hadia dvojica bola práve v strede párenia, keď ich skrýšu, dutý spadnutý strom, objavilo niekoľko mužov. Tí boli práve na love v snahe zabezpečiť potravu pre hladnú dedinu plnú chudobných ľudí, no zvláštne zvuky vychádzajúce zo stromu skupinu prilákali.

Tiny male python and the massive 20ft female he was mating with are killed by hungry villagers and chopped up to be cooked in a STIR FRY

Na roztvorenie stromu museli použiť pílu, no nakoniec objavili gigantické plazy a ostali v údive. Muži vytiahli nebezpečné hady z kmeňa a naložili na nákladiak, kde boli zastrelené. Spolu takmer desať metrov hadieho tela okamžite putovalo do hladných úst. Miestni obyvatelia hada pripravujú s ryžou, opraženého na panviciach. Kým pre bežného Európana by bolo stretnutie s podobným monštrom desivým zážitkom, pri ktorom by mohol pokojne prísť o život, Malajzijčania sa z nálezu viac než tešili. Pytóny totiž zasýtia celú dedinu na dlhé dni. 

Tiny male python and the massive 20ft female he was mating with are killed by hungry villagers and chopped up to be cooked in a STIR FRY

Domov
Zdieľať
Diskusia