Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2018, 13:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sony prekvapila návštevníkov basketbalového zápasu úžasnou reklamou pre God of War priamo na palubovke!

TECH GOD OF WAR
Uložiť Uložené

Sony Santa Monica ukázalo zo svojej dlhoročne pripravovanej exkluzivity pre PS4 množstvo skvelých záberov.

O God of War sme dlho a dlho nič nepočuli. Po mesačnom coveragi od Game Informeru a pár interview s Corym Barlogom (režisérom hry) Sony vypustila príbehový trailer. Ten zároveň odhalil dátum premiéry. Do zamrznutého severu sa vydáme 20. apríla, no a dovtedy sa bude na čo pozerať.

Reklamná kampaň sa totiž naplno začína rozbiehať, o čom svedčí aj vynikajúci spot počas zápasu NBA. Ten bežal priamo na palubovke v Oaklande a diváci sa veru mali na čo pozerať.

Teda ak mali dobrý uhol a nemali to hore nohami. Skôr než o reklamu pre štadión ide o zviditeľnenie sa skrz internet, keďže po tomto videu siahal azda každý herný aj neherný web.

Technológia, ktorou to docielili, sa volá projection mapping a my dúfame, že ešte niekedy bude použitá, pokojne aj na väčšom "plátne". Nový God of War vyzerá jednoducho úžasne a ak stále nemáte PS4, asi tu máte jeden veľmi jasný dôvod, prečo to zmeniť. 

Späť
Zdieľať
Diskusia