Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2018, 21:02
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kendrick Lamar zakazuje fanúšikom nahrávať si jeho koncert. Kúzlo spočíva v skutočnej zábave, nie vo fotkách na Instagrame

HUDBA KENDRICK LAMAR RAP
Uložiť Uložené

Podľa rapera by si mali ľudia užívať súčasnosť.

Tie najpamätnejšie momenty nášho života si dnes častokrát už neužijeme tak veľmi ako v minulosti. Či už ide napríklad o vystúpenie nášho obľúbeného interpreta či športové podujatie, mnohokrát dáme prednosť kamere na našom smartfóne pred skutočným zážitkom. V snahe všetko zaznamenať, či už pre potreby osobného charakteru alebo sociálnych sietí, môžeme prísť o skutočný zážitok plynúci z prebiehajúceho momentu.

Uvedomuje si to i viacnásobný držiteľ Grammy, raper Kendrick Lamar, ktorý prekvapil najnovším vyhlásením o fotení na jeho koncertoch. Hviezda prehlásila, že používanie smartfónov začne jednoducho zakazovať, pretože by si fanúšikovia mali naplno užívať to, čo sa práve deje, nie sa to snažiť úpenlivo reprodukovať.

Ako informoval portál Guardian, Kendrick navyše zakazuje vstup profesionálnym fotografom. Rozhodne však nie je jediným, kto niečo podobné zaviedol, jedným z prvých bol napríklad známy americký spevák a producent Jack White.

Domov
Zdieľať
Diskusia