Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2018, 1:01
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Charlie Sheen obvinený z vraždy. Hercov bývalý priateľ tvrdí, že asistenta zabil prehnanou dávkou fentanylu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Charlieho asistent o ňom písal knihu a Sheen dospel k názoru, že ho treba odstrániť.

Každý, kto sa aspoň trošku zaoberá svetovým šoubiznisom, vie, že Charlie Sheen v skutočnom živote nemal až tak ďaleko od role, ktorú stvárnil v seriáli Dva a pol chlapa. Veľa alkoholu, drogy a množstvo sexu na dennej báze sú charakteristickými znakmi nezabudnuteľnej hollywoodskej osobnosti. Zdá sa však, že známy herec má na rováši omnoho viac než sa doteraz vedelo.

V rozhovore pre The Hollywood Reporter to prezradil baseballový hráč Lenny Dykstra, svojho času najbližší Charlieho priateľ. Medzi nimi však aktuálne vládne vojna a jedným z dôvodov je i fakt, že Lenny Charlieho obvinil z prenášania vírusu HIV - choroba AIDS bola diagnostikovaná mnohým ľuďmi, s ktorými mal Charlie sexuálne aféry.

Charlie Sheen obvinený z vraždy. Hercov bývalý priateľ tvrdí, že asistenta zabil prehnanou dávkou fentanylu
Zdroj: Joella Marano

Tam však jeho zločiny podľa Dykstru nekončia, v rozhovore ho totiž obvinil z vraždy bývalého asistenta. Ešte v roku 2012 Charlie prepustil jeho pravú ruku, Ricka Calamaro. Toho slúžka objavila 1. júna v jeho apartmáne a lekári oznámili, že zomrel na predávkovanie fentanylom, nebezpečnou drogou. Taktiež doplnili, že Calamaro už dlhšiu dobu trpel depresiami a na ich porážanie bral silnú kombináciu viacerých liekov. Celý prípad sa však uzavrel ako nehoda.


Dykstra však v rozhovore prehlásil, že Calamaro písal knihu o Charlieho živote plnom porušovaní pravidiel. Práve to malo vyústiť v jeho odstránenie, o ktoré sa vraj postaral samotný Charlie. Práve Dykstra Sheenovi prezradil o Calamarových literárnych plánoch a navrhol mu, aby ho prepustil, čo sa aj stalo. Baseballový hráč však tvrdí, že takéto riešenie Charliemu skrátka nestačilo.

Charlie Sheen obvinený z vraždy. Hercov bývalý priateľ tvrdí, že asistenta zabil prehnanou dávkou fentanylu
Zdroj: Angela George

Predovšetkým, Lenny Dykstra nemá žiadne dôkazy, no jeho rozhovory s Charliem opisuje veľmi živo. Keď sa Sheena spýtal, čo sa stalo s asistentom, vraj povedal, že chcel 5 miliónov dolárov, aby nič neprezradil. "Musel som ho umlčať." V rozhovore s Dykstrom sa vraj Charlie priznal k vražde. Ani slovo baseballového hráča však nie je sväté a je otázne, či sa mu dá veriť. Na konte má totiž niekoľko sexuálnych útokov, využívanie prostitúcie či nekonečný zoznam finančných podvodov.

Domov
Zdieľať
Diskusia