Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2018, 10:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Joe Trendy dal tentokrát zabrať Expl0itedovi, ktorý priznal aj to, čo nechcel. A to doslova

REFRESHER
Uložiť Uložené

Máme tu druhé pokračovanie Joe Trendy Show, ktorá s pilotom zožala veľký úspech a inak tomu nebude ani v tomto prípade.

Nájsť v našich končinách ľudí, ktorí dokážu tých ostatných baviť len svojimi slovami nie je vôbec jednoduché a dlhodobo sme v našej krajine vlastne ani nemali v tejto disciplíne žiadného zástupcu. Dnes už funguje aspoň formát stand-up comedy za ktorý sú dokonca Slováci ochotní zaplatiť. No a práve v skupine Silných rečí pôsobí aj Joe Trendy pokúšajúci sa preniesť svoj jedinečný štýl humoru aj medzi internetové publikum.

Prvý diel jeho Joe Trendy Show s hosťom Pil C-m zožal veľký úspech a dokonca sa na dlhší čas prebojoval aj do trendov na youtube, čo sa často nepodarí ani tým, ktorí to berú ako samozrejmosť. Aj vďaka pozitívnej odozve sa Teo rozhodol v svojom projekte pokračovať už pod hlavičkou Nicetry, pričom tentokrát si pozval Expl0iteda. A dal mu zabrať ešte o niečo viac.

Viac už ale v druhom oficiálnom pokračovaní Joe Trendy Show, ktoré si po produkčnej stánke zobrali na starosti HypeTrain, Marcel Korec a Roman Stráňai. A mimochodom, pozvanie do ďalšieho dielu prijala naša Barborka, takže sa určite máš na čo tešiť.  

Domov
Zdieľať
Diskusia