Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 15:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sexi hrdinky, nasratý Cable a šialený Deadpool. Užite si úžasný trailer pre pokračovanie jednej z najlepších komédií vôbec

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Konečne poriadny trailer, pár hlášok a prísľub skvelého komiksového filmu.

Prišlo to celkom nečakane. Fox a tvorcovia Deadpoola 2 sa rozhodli, že nebudú míňať prachy na Super Bowl spot. Očividne to nepotrebujú a plnohodnotný trailer prinášajú až pár dní po mega oslave filmových noviniek. Ukazujú tak biznisu jasný prostredník a nás to teší. Je to známka, že kampaň bude zase raz svojská a je veľká šanca, že aj originálna a vtipná.

Rovnako ako trailer nižšie, od ktorého sme možno čakali niečo viac, ale stále sme len na začiatku reklamnej masáže a nové postavy bolo treba poriadne ukázať. Najviac priestoru si pre seba kradne Cable, potešila hláška podrývajúca Warner Bros. a ich Justice League, no a tešíme sa na viaceré známe postavy, ako napríklad na taxikára či sexy Wadeovu priateľku. 

Zdá sa, že sa dočkáme aj množstva záberov z budúcnosti, kde Cable rozhodne neseká dobrotu. Navyše sa zdá, že v traileri vidíme aj Terryho Crewsa. Akú rolu dostal, to skutočne netušíme, ale snáď bude úžasná. Premiéra snímky od režiséra Davida Leitcha (John Wick, Atomic Blonde) na základe scenára od Rhetta Reesa a Paula Wernicka (Zombieland, Deadpool 1) je u nás naplánovaná na 31. mája (květen) 2018. Pre viac informácií klikajte sem.

Sexi hrdinky, nasratý Cable a šialený Deadpool. Užite si úžasný trailer pre pokračovanie jednej z najlepších komédií vôbec
Zdroj: Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia