Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Porazil 4000 žien a dostal sa do finále súťaže krásy, ale potom priznal, že je muž. Mladík Ilay vraj vždy vedel o svojej prednosti

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladý muž oklamal tisíce hlasujúcich ľudí.

Mužská a ženská krása nie sú v žiadnom prípade exkluzívne, o čom celý Kazachstan presvedčil mladý muž vo finále ženskej súťaže krásy. Ilay Dyagilev oslávil svoje 22. narodeniny a potom sa so svojimi kamarátmi stavil, že sa prihlási do národnej súťaže krásy Miss Virtual Kazakhstan, kde mal veľkú konkurenciu v podobe viac ako 4000 potenciálnych modeliek.

Ilay vraj vždy vedel, že ho príroda obdarila príjemnými črtami tváre, a tak mu nerobilo problém dať si na hlavu parochňu a zapózovať na viacerých fotografiách, z ktorých potom ľudia vyberali najkrajšie súťažiace prostredníctvom internetu. Mladý muž postúpil aj cez semifinálové kolo, kde sa počet súťažiacich zriedil na 16, avšak potom si povedal, že jeho experiment zašiel už priďaleko. Na verejnosti vyhlásil, že je v skutočnosti mužom, čo prekvapilo najmä organizátorov, ale aj tisíce ľudí, ktorí za ženu s údajným menom Alina Alieva hlasovali.



Ilay sa potom vyjadril, že cieľom jeho experimentu bolo poukázať na to, že množstvo mladých žien dnes vyzerá takmer identicky. Využívajú rovnaký mejkap, rovnaký štýl a veria tomu, že sú krásne len vďaka nasledovaniu módnych trendov, ale to podľa neho nie je ani zďaleka pravda. Sympatický Ilay v budúcnosti neplánuje používať svoju ženskú identitu vo svoj prospech a nechce sa už zapájať do žiadnych súťaží, pretože svoj argument už podložil výsledkami a vyhral aj stávku s kamarátmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia