Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 10:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Outfit za 3750 €? Návštevníci eventu PLACES + FACES v Bratislave na svojom oblečení naozaj nešetrili

MÓDA REFRESHER+
Uložiť Uložené

Klub IXEL bol v noci plný drahého oblečenia.

Event PLACES + FACES len pred niekoľkými dňami ovládol bratislavský klub IXEL, bývalé Dole. Samozrejme, dalo sa očakávať mnoho outfitov s vyhrotenými cenami, a tak sme sa tam vydali aj my s moderátorom Šajmom a kameranamom Badkom, aby sme si na účastníkov posvietili menším outfit checkom.


Inými slovami sme sa pokúšali zistiť, čo za kúsky majú ľudia na sebe a koľko za ne boli ochotní dať peňazí. Odpovede boli pritom viac než prekvapujúce. Kým niektorí boli spokojní s outfitom za pár desiatok eur, našli sa aj bohatšie prípady a všetko zaklincoval chalan s outfitom za 3750 eur. V ňom zohrávali úlohu drahé hodinky, no napríklad i Yeezy Zebra.

Pochlapili sa však i ostatní návštevníci, menovite napríklad aj DJ a raper Konex, ktorý sa outfitom takisto pochválil. Ak sa ti video páčilo, nezabudni oceniť odberom a do komentárov nám napíš, koho outfit sa ti najväčšmi zapáčil.

Domov
Zdieľať
Diskusia