Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2018, 14:23
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Plus-size modelka Ashley Graham ohúrila svet kampaňou s vlastnou mamou. Svoje oblejšie krivky očividne zdedila po nej

MÓDA
Uložiť Uložené

Modelka predstavila svoju novú kolekciu s nečakanou kolegyňou.

Modeling už minimálne zopár rokov nie je výlučne pre chudučké dievčatá a ženy, o čom svet najlepšie presvedčuje Ashley Graham. Ashley sa do povedomia verejnosti dostala ešte v roku 2015, pretože sa ako prvá plus-size modelka dostala do magazínu Sports Illustrated a odvtedy si užíva kariéru na veľmi vysokej úrovni.

Dnes stále iba 30-ročná modelka má za sebou spolupráce s najznámejšími značkami a jednu z nich si udržiava veľmi blízko svojho srdca, pretože aj tento rok vymysleli so značkou Swimsuits For All novú kolekciu plaviek, ktorá má byť určená pre každú ženu bez ohľadu na to, akú má postavu. Ashley však svojich fanúšikov prekvapila, pretože do kampane na propagáciu najnovšej kolekcie si nezavolala žiadne kolegyne z brandže, ale svoju vlastnú mamu.

Linda Graham má 53 rokov a na svoj vyzerá skutočne fantasticky, o čom svedčia aj komentáre ľudí po fotografiami na Instagrame, ktoré Ashley s mamou popridávali. Samotná modelka predsa len priznala, že svoju postavu získala od mamy, a tak niet divu, že to obom v Maroku mimoriadne pristalo.   

Mom in my latest string bikini is making me feel ways

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham),

Domov
Zdieľať
Diskusia