Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 17:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ako vyhrať na Instagrame? Spojenie marihuany a ženských tiel využívajú ambiciózne modelky na to, aby si získali srdcia tisícov fanúšikov

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Marihuanové modelky si Instagram rýchlo obľúbil.

Sociálna sieť Instagram otvorila dvere do sveta šoubiznisu mnohým mladým aj starým ľuďom, ale dnes je na nej mimoriadne saturovaný trh, a tak nie je jednoduché preraziť. Sarah Jain však vo svojej oblasti začala pracovať ešte v čase, keď svet prechádzal veľkou hospodárskou krízou a ľudia si museli uťahovať opasky, avšak Sarah svoj opasok namiesto toho vyhodila a nechala svoje nohavice padnúť na zem.

V tom čase žila v Texase a pracovala na pozícii bez akejkoľvek perspektívy, a preto si povedala, že nastal čas zmeniť svoj život. Odjakživa mala veľmi blízko k marihuane, čo ju inšpirovalo k tomu, aby začala kombinovať práve marihuanu s modelingom. Krásne ženské telá odjakživa priťahovali obrovskú dávku pozornosti a marihuana sa v tom čase dostávala čoraz viac do módy, vďaka čomu sa Sarah onedlho presťahovala do Kalifornie, kde si jej nápad ľudia zamilovali.

Fotografi ju začali zachytávať v rôznych šteklivých pózach, ale Sarah si so sebou vždy priniesla aj marihuanu a trvala na tom, aby ju odfotili aj s ňou. Vzišla z toho úspešná kariéra v takzvanom marihuanovom modelingu, ktorý spája dve mimoriadne populárne oblasti našej spoločnosti, a Sarah dnes za polovicu svojej celkovej výplaty vďačí práve zelenej rastline.

Odporúčané
Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila 27. septembra 2023, 18:05

Propagáciou na Instagrame si zarába na slušné živobytie a aj keď sú jej fotky často veľmi odvážne, nikdy nenatočila porno, aj keď ju z toho mnohí fanúšikovia obviňujú. V spojení marihuany a ženského tela sama vidí krásu a vo svojej kariére plánuje pokračovať tak dlho, ako je to len možné.

Domov
Zdieľať
Diskusia