Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2018, 13:10
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krásky Rachel Weisz a Rachel McAdams prežívajú v romantickej dráme Disobedience zakázaný vášnivý vzťah v ortodoxne veriacej komunite

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Silná téma, výborný trailer, nadšení kritici. Čaká nás pecka?

Ronit (Rachel Weisz) sa vracia do hlboko veriacej ortodoxnej židovskej komunity, odkiaľ bola pred desiatimi rokmi vykázaná kvôli citom, ktoré prechovávala k svojej kamarátke Esti (Rachel McAdams). Keď sa však obe po rokoch stretnú, ich vášnivý vzťah vzplanie naplno a obe si uvedomujú, ako veľmi ich spútavajú hranice komunity a ako im bránia žiť skutočne slobodne.

Snímka Disobedience vychádza z románu Naomi Alderman a hlavné úlohy si strihnú Rachel Weisz a Rachel McAdams. Vo vedľajších úlohách uvidíme Alessandra Nivolu, Antona Lessera, Nicholasa Woodesona, Caru Horgan či Bernarda Santosa.

O réžiu sa postaral Sebastián Lelio (na Oscara nominovaná dráma A Fantastic Woman). Trailer láka na herecky bezchybný a poriadne emocionálny zážitok, pričom nadšené ohlasy z festivalov tomuto pocitu zatiaľ dávajú za pravdu. Do širšej americkej distribúcie sa snímka dostane 27. apríla (duben) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia