Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci s tyčinkami Mäta od Sedity.
7. februára 2018, 12:33
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

iPhone X môže byť teraz tvoj! Pridaj na Instagram svoj najdivokejší príspevok a zapoj sa do súťaže

ZAUJÍMAVOSTI IPHONE
Uložiť Uložené

Mäta rozdáva trikrát iPhone X a k tomu poriadnu zásobu sladkosti na každý deň.

Žijeme v dobe, kedy takmer každý mladý človek vyznáva svoju individualitu a snaží sa odlíšiť od ostatných, hoci i nepodstatnými maličkosťami. Odlišné subkultúry vznikajú po celom svete a kým niektorí vyjadrujú unikátnosť svojho názoru špecifickou a neopozeranou módou, iným stačí ich vlastný hlas a názory. Individualitu si ľudia navzájom dokazujú nezvyčajnosťami, no tie nemusí predstavovať len štýl obliekania, záľuby či jedinečné názory.


Cestovanie, záľuby, určitá forma umenia či šport a adrenalínové zážitky sú úžasné spôsoby sebavyjadrenia a s nimi rozhodne prichádzajú aj úžasné zážitky. Nezvyčajné okamžiky a zážitky nielenže osviežujú náš život, no bývajú i plné nezvyčajných chutí, na ktoré sa rozhodne nedá zabudnúť. Za takýmito zážitkami ani náhodou nemusíš chodiť ďaleko, jedinečnú chuť, ktorú si budeš paMätať, totiž nájdeš v každom dobrom obchode.

Deň, ktorý si zapamätáš. Zaves na Instagram svoj najdivokejší príspevok a hraj o iPhone X
Deň, ktorý si zapamätáš. Zaves na Instagram svoj najdivokejší príspevok a hraj o iPhone X

Práve jedinečná oplátka Mäta je synonymom odlišnosti, pôžitku a výnimočnosti. Svieža pepermintová príchuť iskrí v každom kúsku a predovšetkým je plná emócií a snahy dopriať si konečne niečo odlišné. Netradičný dezert nemá na fronte chutí žiadneho protivníka a pritom ponúka niečo, čo iní nemajú.


Svojou individualitou a odlišnosťou sa nezabudni pochváliť aj na sociálnych sieťach. Na svoj Instagram zaves fotky toho najdivokejšieho pamätného dňa stráveného s Mätou, nezabudni na hashtag #totosizapamatas a hráš o trikrát iPhone X a čo viac, každý deň celý jeden kartón Mäty. Čím viac príspevkov, tým väčšia šanca vyhrať a nezabudni aj na potrebnú dávku kreativity. Všetky potrebné informácie objavíš na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia