Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2018, 13:10
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Svetoví raperi ešte stále obľubujú extravagantné kúsky a pestré farby. Ako sa obliekajú najskloňovanejšie mená súčasnosti?

MÓDA 21 SAVAGE ASAP ROCKY POST MALONE TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

A$AP Rocky alebo Travi$ Scott udávajú trendy. Pozri sa na ich najlepšie tohtoročné outfity.

Všetci dobre vieme, ako si dokážu americkí raperi uletieť so svojimi outfitmi a okázalým štýlom. Extravagancia je pre nich často synonymom pre eleganciu, avšak to ich veľmi rýchlo dokáže popáliť. Pozri sa na niekoľko najobľúbenejších mien súčasnosti a ich aktuálny módny štýl.

Lil Uzi Vert si pravdepodobne dal do nového roku predsavzatie viac sa venovať móde a viac šokovať. Jeho najnovšie outfity nedokážeme pomenovať inak ako šialené. Príkladom sú leopardie nohavice, dámske oblečenie alebo mixovanie rôznorodých vzorov. Uzi, kedysi ti to išlo lepšie...

Dámske džínsy od Off White a dlhý kardigán od Stelly McCartney za 1000 €

 

Príspevok, ktorý zdieľa 16 (@liluzivert),

 

Príspevok, ktorý zdieľa 16 (@liluzivert),

Zaslúžilý odpočinok po náročnej šichte

 

Príspevok, ktorý zdieľa 16 (@liluzivert),

Šokovať neprestáva ani Young Thug, teda po novom SEX. Od začiatku kariéry obľubuje luxusné značky, extravagantné kúsky a pestré farby. Jeho posledné outfity sú síce viac ako šialené, avšak v porovnaní s Uzim sú vo väčšine prípadoch perfektne zladené.

Na iHeartRadio Music Awards hýril skutočne všetkými farbami

Post Malone miluje klasickú rockovú hudbu zo zlatej éry a tá ho inšpiruje takisto čo sa týka jeho štýlu a šatníka. Nesmieme zabúdať i na jeho lásku ku country a máme na svete unikátny štýl, ktorý jednoducho nenapodobníš. Vyšívané saká, vzorované košele, roztrhané džínsy, kožené bundy... Posty to všetko má.

O najlepšie outfity sa v tomto roku nepostaral nikto iný ako A$AP Rocky. Ten každým dňom dokazuje, že je ďalej a ďalej a už ho nedokážeš dobehnúť. Módu má v malíčku a žiadny z ostatných raperov mu v tomto nesiaha ani po päty. Jeho vycibrený cit pre zaujímavé kreácie je skrátka na jednotku s hviezdičkou.

V najnovších kúskoch od Calvin Klein navrhovaných Rafom Simonsom

 

Príspevok, ktorý zdieľa @asaprockydotcom,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @asaprockydotcom,

V tomto roku sa orientuje najmä na striktný hip-hopový look s dávkou elegancie

 

Príspevok, ktorý zdieľa @asaprockydotcom,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @asaprockydotcom,

Mladý Playboi Carti sa pri svojom mentorovi, ktorým je vyššie spomenutý pán, naučil takisto ovládať štýl na jednotku. Výsledkom jeho pokusov sú unikátne outfity prevažne pouličného charakteru.

Pharrella Williamsa už ťažko stretneš v inej obuvi ako adidas, poprípade Timberland, ktoré veselo nosí i ku krátkym nohaviciam. Dve slávne značky obuvi mu proste prirástli k srdcu.

Travi$ Scott to so svojím štýlom myslí naozaj vážne. Aktuálne jeden z najzaujímavejšie sa obliekajúcich interpretov, ktorý nemusí ani šokovať. Raper má v malíčku ako japonské dizajnérske značky, tak i cit pre vintage módu. Jeho outfity sú nápadité a úžasné. Takto to má vyzerať.

Chlapci od Migos flexujú s eleganciou. Ich obľúbenými sú kožené bundy, roláky, luxusná obuv a okázalé šperky. Veľmi často ich môžeme na fotografiách zo spoločenských akcií alebo odovzdávaní cien vidieť v oblekoch a s diamantovými retiazkami. Trio z Atlanty skrátka vie, čo mu najviac sekne.

Vo videoklipe na Ric Flair Drip sa Offset predviedol v extravagantnej bunde od Palm Angels a na reťaz na džínsoch zavesil množstvo diamantových príveskov.

Jeho drahá polovička, raperka Cardi B, si plnými dúškami užíva všetok luxus, ktorý si teraz môže nerušene dopriať. A nemusí sa oň dožadovať svojho drahého, pretože jej rovnako ide karta

Twenty-one presne vie, čo mu sedí a čomu sa vyhnúť. Svoj štýl strieda 50:50 s teplákovými súpravami a s elegantnými outfitmi s mierne okázalými košeľami alebo luxusnými kúskami. Savage potichu, ale isto dýcha na krk popredným menám, ktoré sú v móde ako doma.

Bratia Slim Jxmmi a Swae Lee, známejší pod prezývkou Rae Sremmurd, takisto milujú módu. Obzvlášť Swae, ktorý má dokonalý cit pre mladícku eleganciu, avšak neštíti sa ani teplákov a mikín. Jxmmi však občas zaostáva a jeho outfity hraničia s Napi*u swagom.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jxm (@unclejxm),

Wiz Khalifa zrejme našiel záľubu v odtieňoch ružovej a fialovej. Síce to s okázalosťou nehrotí až tak ako niektorí jeho kolegovia z brandže, dokáže si aj on poriadne uletieť. Pravdepodobne podľa toho, ako mu zapíše.

Súprava zo spolupráce Gosha Rubchinskiy a adidas

I tak však najradšej chilluje rozvalený v rozopnutej košeli

Lil Pump už nikdy nedá dopustiť na kúsky od Gucci. Autor hitu „Gucci Gang“ sa skrátka nezaprie. Na jeho Instagrame môžeš sledovať desiatky outfitov vyskladaných zákonite z kúskov talianskej značky, ale nepohrdne ani obdobnými luxusnými menami.

Heslom „Gucci Everything“ sa riadi tiež Rich The Kid, autor jedného z najväčších tohtoročných hitov Plug Walk. Takto oslavoval úspech skladby v tričku a kardigáne od Gucci a v teniskách Nike Cortez zo spolupráce s Kendrickom Lamarom.

To bol stručný prierez štýlom amerických raperov. Najbližšie sa pozrieme na ich najhoršie kreácie a v samostatnom článku si rozoberieme aktuálny štýl niekdajšej módnej ikony Kanyeho Westa, pretože sa opäť blíži jeho sezóna a zaslúži si tak vlastný obsah.

Domov
Zdieľať
Diskusia