Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018, 15:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Chris Pratt dobre vie, že posilňovanie a pivo sú dokonalou kombináciou. Odviazaná reklama k očakávanému Super Bowl vás bezpochyby pobaví

FILMY A SERIÁLY SUPER BOWL
Uložiť Uložené

Nechali by ste si od Pratta načapovať pivo? My rozhodne áno!

Reklamy na Super Bowl každoročne prinášajú dávku humoru, ktorú nám prezentujú mnohé známe osobnosti. A nie je žiadnou výnimkou, že sa medzi ne radia i slávni hollywoodski herci. Medzi nich samozrejme patrí aj vždy dobre naladený Chris Pratt. Popularita tohto sympatického herca začala rapídne stúpať najmä v posledných rokoch, kedy si stihol zahrať rovno v dvoch celosvetových hitoch - Guardians of the Galaxy a Jurassic World.

A práve vďaka daným snímkam ho už v dnešnej dobe pozná snáď každý priemerne rozhľadený divák. V nasledovnom reklamnom spote k americkej značke piva Michelob predviedol vcelku zábavné divadlo a mimo iného si stihol zacvičiť s flaškou piva. Považujete aj vy pivný zdvih za jeden z najlepších cvikov na biceps? Chris Pratt alias Tommy ULTRA vám ho jednoznačne odporúča. 

Domov
Zdieľať
Diskusia